Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Neljäs sija oli hyvä saavutus


25.09.2016

TPS - SJK-juniorit 2-1 (1-1)
12 min 0-1 Emil Pannula
34 min 1-1 Anton Lindqvist (rp)
46 min 2-1 Anton Lindqvist

 

SJK-juniorieden BSM-kausi päättyi Turun Kupittaalla maalin tappioon isäntäseura Turun Palloseuralle. Tappion myötä myös hävisivät haaveet pronssista, johon lopulta ei olisi riittänyt edes voitto, sillä samaan aikaan Ilves puristi 2-2 -tasapelin mestarijoukkue Käpylän Pallon vieraana ja otti himmeimmät mitalit ansaitusti.


Vierasjoukkue aloitti kuitenkin maalinteon ottelussa, sillä maajoukkuekutsun saanut Emil Pannula kajautti moisen kanuunan kolmestakympistä verkkoon jo kamppailun 12. minuutilla.


Ennen taukoa kotijoukkue sai kuitenkin aikaan tasoituksen rangaistuspotkusta.


- En oikein nähnyt mitä siellä sattui, mutta epäilemättä siellä sitten joku virhe tapahtui, tyytyi joukkueen valmentaja, Jyri Hietaharju kommentoimaan tilannetta.


- Se on sanottava, että toisella puoliajalla me emme kyenneet oikein paljon luomaan, vaan TPS vei sitä ja ansaitsi kyllä voittonsa, myönsi "Jylppy" rehdisti.


Voittomaalinsa TPS teki toisen puoliajan alkupuolella ensimmäisenkin maalin viimeistelleen Anton Lidnqvistin toimesta.

 

- Ei neljäs sija mikään huono sijoitus meille ollut lähtökohdat huomioiden. Tietenkin nälkä kasvoi syödessä, pakkohan se on tunnustaa, naurahti koutsi.

 

- Pitää kuitenkin muistaa, että viime kaudella pelasimme I divisioonaa, joten silloin ei näitä kovia pelejä saatu. Paljon on työtä tehtävänä, mutta me pystyimme ajamaan sisään jo nollaykkösiä ja paljon nollanollia. Viikon me vielä treenaamme ja sitten mennään Tukholmaan katsomaan AIK - Norrköping, jatkoi "Jylppy".


Kausi tuotti maajoukkuekutsut sekä Emil Pannulalle, että Onni Valakarille. SM-karsintasarja kulki myös hienosti, eikä tuota sijoitusta voi todellakaan erityisen paljon moittia. Legendaarisin futistermein voisi tietenkin todeta, että "eteenpäin on menty".


Takaisin uutisiin