Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Murskavoitto kärkimatsissa


19.06.2019

SJK-juniorit v WFA 7-0 (3-0)
04 min 1-0 Elari Hautamäki
17 min 2-0 Harri Kallio
23 min 3-0 Santeri Kotila
55 min 4-0 Alex Hietala
64 min 5-0 oma maali
71 min 6-0 Alex Hietala
74 min 7-0 Harri Kallio

 

SJK-junioreiden C15-joukkue, joka pelaa myös Suomen Palloliiton Vaasan Piirin B-junioreiden II divisioonaa murskasi sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan Wasa Fotbolls Akademin prunttimäessä tylysti.

 

Sarjassa kakkosena ennen illan ottelua ollut WFA ei missään vaiheessa kyennyt laittamaan kampoihin hyvin pelanneelle kotijoukkueelle, vaan jäi totaalisesti jalkoihin mustanuttuisten aloitettua maalinteon jo ottelun neljännellä minuutilla Elari Hautamäen toimesta.

 

Ensimmäisellä puoliajalla Harri Kallio ja Santeri Kotila lisäsivät puoliaikajohdon kolmeen maaliin ja matsi oli käytännössä taputeltu.

Toisella puoliajalla sarjakolmosena peliin lähtenyt SJK-juniorit tulitti vielä neljä maalia lisää. Kahdesti maalanneen Alex Hietalan ja toistamiseen ottelussa osuneen Henri Kallion lisäksi vieraat sohivat pallon kertaalleen omaan maaliin.

 

Voitollaan SJK-juniorit nousi sarjan piikkipaikalle. Joukkueella on kasassa 23 pistettä yhdeksästä ottelusta. Kakkosena olevalla KPV/2:lla on piste vähemmän ja nyt kolmanneksi pudonneella WFA:lla kymmenestä pelatusta ottelusta samat 22 pinnaa kuin kokkolalaisilla.


Takaisin uutisiin