Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Murskavoitto Keskuskentällä


09.09.2020

SJK-juniorit otti murskaavan 9-1 (4-1) –voiton Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen Lohko C1:ssä koivulahtelaisesta FC Kuffenista. Voitto säilytti joukkueen asemat sarjakakkosena, mutta nousu Kolmoseen näyttäisi jäävän sen kortin varaan, että Kungliga Wasa CF ei paikkaa ota vastaan.

 

Nelosen joukkueen voitto teki keskiviikosta miltei täydellisen SJK-yhteisölle Veikkausliigassa pelaavan SJK:n kaadettua miltei samanaikaisesti OmaSp Stadionilla FC Interin.

 

Toki sijoittuminen toiseksi vaatii vielä voiton kauden viimeisestä ottelusta Kauhavan Kanuunoita vastaan. Vasta tuon kamppailun jälkeen voidaan jatkaa spekulaatioita.

 

Illan ottelussa Tommi Haanpää pommitti hattutempun nostaen kauden saldonsa 16 maaliin. Sen lisäksi vasta kauden toisen matsinsa pelannut pelaaja-valmentajista Miika Asunmaa nosti oman saldonsa viiteen osumaan viimeisteltyään kahdesti.

 

Muut maalit ilotulituksessa merkittiin Erno Ruismäen, Tommi Luopajärven, Petri Hutun ja Aatu Metsä-Ketelän nimiin.

 

- Pelin kuva oli aika selkeä alusta asti. Kuffen puolusti syvällä omalla alueella ja pyrki vastaiskuihin. Peli lähti mukavasti liikkelle kun päästiin aikasin johtoon ja sen myötä ei suurempaa hätää ollut koko pelin aikana. Joitain vaarallisia vastaiskuja saivat ensimmäisellä puoliajalla mutta pääosin ottelu oli hyvin kontrollissa. Kaikin puolin hyvä esitys jälleen ja komeita osumia, kiitteli pelaaja-valmentajista Joonas Kuivalainen omiaan.

 

SJK-juniorit v FC Kuffen 9-1 (4-1)
04 min 1-0 Tommi Haanpää
26 min 2-0 Tommi Haanpää
31 min 3-0 Miika Asunmaa
40 min 3-1 Phi Bui
45 min 4-1 Miika Asunmaa
56 min 5-1 Erno Ruismäki
60 min 6-1 Tommi Haanpää
72 min 7-1 Tommi Luopajärvi
78 min 8-1 Petri Huttu
87 min 9-1 Aatu Metsä-Ketelä

 

Tästä ottelupöytäkirjaan


Takaisin uutisiin