Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Murskatahti sai jatkoa


22.08.2013
Murskatahti sai jatkoa
SJK - VPS 8-0 (3-0)
03 min 1-0 Aatu Kujanpää
04 min 2-0 Matias Siukola
14 min 3-0 Matias Siukola
58 min 4-0 Alex Kivimäki
59 min 5-0 Matias Siukola
63 min 6-0 Alex Kivimäki
69 min 7-0 Alex Kivimäki
77 min 8-0 Sameli Haapamäki


SJK-junioreiden ysikasien tahti jatkui hurjana VPS-junioreita vastaan Prunttimäen aurinkoisessa illassa. Kotijoukkue aloitti ottelun vauhdilla takoen vajaassa vartissa lukemiksi 3-0 Aatu Kujanpään avattua hanat ja Matias Siukolan tehtyä kaksi seuraavaa osumaa.

Kolmen maalin ryppään jälkeen alkoi melkoinen tuhlaajapoikien esitys. Haettiinko sitten liian hienoja osumia, vai mentiinkö muuten vain VPS:n mukaan, miten lie.

Oma osansa pitkähköön kuivaan kauteen oli myös VPS:n maalilla torjuneella Oskari Korkeamäellä, joka kahdeksasta takaiskusta oli joukkueensa parhaimmistoa.

Toisella puoliajalla mentiin vajaa vartti ilman osumia, vaikka edelleen paikkoja oli mm. missatun pilkun muodossa.

Kun Alex Kivimäki sitten pisti pallon verkkoon, alkoi taas ilotulitus, jota kestikin ihan loppuun saakka. Matias Siukola täydensi hattutemppunsa ja saman rituaalin veti läpi myös Alex Kivimäki. Kaksi hattutemppua ja lopussa Sameli Haapamäen kulmurista viimeistelemä 8-0 päättivät maalikarkelot.

Neljässä viimeisessä ottelussa SJK on takonut yhteensä 42 maalia ja päästänyt vain neljä. Taistelu Aluesarjan voitosta on näillä näkymin kahden kauppa, eli sarjaa puhtaalla pelillä johtavan FF Jaron ja SJK:n. VPS on hävinnyt jo kolmasti juuri edellä mainitulle kaksikolle: kahdesti SJK:lle ja kerran Jarolle.

Ottelu oli Alex Kivimäelle jäähyväismatsi ainakin toistaiseksi. Nuori pallotaituri muuttaa perheineneen nimittäin Namibiaan ainakin pariksi vuodeksi. SJK-junioreiden ysikasit toivottavat koko perheelle turvallista ja hyvää jatkoa uusien haasteiden parissa. Ainahan tänne takaisin pääsee...

 


Takaisin uutisiin