Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Mukavan mielen peli


28.04.2017

Sjk C-15 joukkue kävi eilen pelaamassa hyisessä kelissä vaasassa ensimmäisen aluesarjan pelinsä palloseuraa vastaan.

 

Koko menomatkan, pelin, paluumatkan vallitsi poikkeuksellisen iloinen, rento, itseensäluottava, pelistä nauttiva tunnelma niin pojilla kuin mukana olleilla aikuisillakin. Esa Haanpäällä on poikkeuksellista osaamista tunnelman luojana ja joukkueen rakentajana: hän saa kaikki pelaajat ja mukanaolijay tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Se lisää kaikkien, jopa pitkänhuiskean kakkosvalmentaja Lammassaaren itseluottamusta.

 

C-15 joukkueessa on 3 pelissä pelannut nyt 30 poikaa. Ja mikä parasta kaikki ovat saaneet jopa täysiä minuutteja. Esim. Eilen 8 vähemmän pelannutta poikaa sai täydet minuutit.

 

Peli päättyi Vepsulle 4-1, mutta SJK-juniorit voitti peli-ilon 1-4. Joukkueen rosteri on nyt kasvamassa kestämään koko kauden rasitukset. Noin puolentoista viikon päästä PSL pelissä VPS saa lähteä sinne aurinkoiseen suomeen rantalomalle, sillä pelaamme heidät ulos Kai Pahlmanista.

 

Pelissä onnistujia olivat erityisesti ne 8 poikaa, jotka saivat nyt täydet minuutit. Näin taitavalla peluuttamisella Eski nostaa koko ryhmän tasoa reippaasti. Ja ei voida puhua edes ns. "Terveestä kilpailusta", vaan nyt puhutaan JOUKKUEESTA. Nämä yhteisöllisyyden kokemukset tulevat johtamaan myös kilpailulliseen menestykseen, monet pienen pienet asiat ovat loksahtaneet paikalleen. TÄMÄ HYMY EI HYYDY.


Takaisin uutisiin