Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Minigolf kutsuu kesäiltoihin


22.07.2014
Minigolf kutsuu kesäiltoihin

Kesähelteet ovat tulleet ja lomakausi on parhaimmillaan. Myös Seinäjoen Leirintäalueen minigolfradat ovat hienossa kuosissa.

Mikäpä sen mieluisampaa kuin pistää porukka liikekannalle ja mennä Törnävällä sijaitsevalle Seinäjoen Leirintäalueelle pelaamaan minigolfia vaikka koko perheen voimin ja hörpätä virvokkeet pelin päälle uusitulla terassilla.

Minigolf ja kesäkahvila avoinna joko joka päivä klo 7.30-22.30 elokuun loppuun asti, eli voihan sitä pelailla niin päivisin kuin hiukan myöhemmin illallakin.

SJK-junioreiden nuoret pelimiehet saavat myös euron alennuksen minigolfmaksusta ja vielä kun joka viikko pelataan tuloskisa, mielenkiintoa löytyy varmasti.Tuloskisan viikon paras palkitaan ja samoin palkitaan koko kesäkauden parhaan tuloksen saanut erikseen elokuun lopussa.

Vaikka minigolf ei sattuisikaan nappaamaan, on alueella lisäksi ilmainen beachvolleykenttä sekä lapsille oma leikkialue. Kyllä se aika sielläkin kuluu.
Kesäkahviosta saa pelien ja viihtymisen päälle monipuoliset virvokkeet (jäätelöt, makeiset, limsat, kahvi, oluet, siiderit, lonkero, pikkusuolaiset, yms.).

Takaisin uutisiin