Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Menestystä taitokisoista


28.10.2013

Menestystä taitokisoista

Palloliiton Vaasan piirin Taitokilpailut pidettiin lauantaina Wallsportissa SJK-junioreiden toimijoiden vastatessa järjestelyistä.

SJK-junioreista oli erittäin runsaslukuinen osanotto ja pelaajat menestyivät jälleen varsin hyvin, vaikkakaan ihan samanlaiseen voittojuhlaan ei päästy kuin viime vuosina.

Pojat 9 (04-synt.) sarjassa SJK:n junnut ottivat peräti viitosvoiton Vili-Verneri Tuiskun voittaessa ja seuraavat sijat valloittivat Onni Mannila, Atte Kiviluoma, Daniel Hietala ja Eemeli Isoaho. Lisäksi seitsemäs oli Aapo Heikkilä ja yhdeksäs Aleksi Leppämäki. Kaikki nämä nuoret pelimiehet suorittivat hienosti kultamerkkiajan.

Pojat 12 (01-synt.) ikäluokassa viime vuoden Suomen mestari Antti Aho oli jälleen paras kultamerkkiajalla.

Vanhimmassa ikäluokassa, eli pojat 15 (98-synt.) Joonas Lepistö oli toinen ja Aatu Kujanpää kolmas, molemmat kultamerkkiajalla.

Muita palkintokorokesuorituksia tekivät Pojat 8 (05-synt.) sarjassa Elias Hyytinen ollen toinen kultamerkkiajalla. Samassa sarjassa Artturi Mäkelä oli 4. myös kultamerkkiajalla. Niko Uutela sijoittui toiseksi Pojat 11 / 02-syntyneiden sarjassa hopeamerkkiajalla ja Pojat 14 (99-synt.) ikäluokassa Jussi Vähäpesolan sijoitus oli toinen hopeamerkkiajalla. Näiden lisäksi seuran pelaajat saavuttivat runsaasti eri merkkisuorituksia.

Oheisissa liitteissä kaikkien sarjojen tulokset. 123

 

Porissa marraskuun lopussa pidettäviin SM-Taitokilpailuihin seuran edustajina lähtevät Antti Aho, Joonas Lepistö sekä Aatu Kujanpää.

Kaikkiaan SJK-juniorit ovat suorittaneet seuran omissa ja Piirin Taitokisoissa yhteensä 92 taitomerkkisuoritusta, joista 17 kultaista, 27 hopeista ja 48 pronssimitalia. Se on hieno suoritus!



Pallopiirin yhteenvetoa:

Osallistujia oli yhteensä 285 (100 tyttöä ja 185 poikaa) (2012: 326, 127 tyttöä ja 199 poikaa); 16 (2012: 14) eri seurasta ja taitomerkkejä tehtiin seuraavasti:

kulta – 32 kpl (2012: 61 kpl)
hopea – 75 kpl (2012: 102 kpl)
pronssi – 104 kpl (2012: 109 kpl)

Lyhyt yhteenveto!

Tänä vuotena onnistuttiin lisäämään mukaan osallistuvien seurojen määrää ja seurataitokilpailuissa oli hyvä osallistuja määrä; osallistumisoikeuden PM -taitokilpailuihin sai 367 pelaajaa, joka kertoo hyvästä tasosta! Mutta, mutta PM –kisoista jäi pois paljon ja tuloksellisesti ei kisat yltäneet muutaman viime vuoden tasolle, joten seurataitokisoissa osoitettua hyvää tasoa ei onnistuttu samaan esiin PM- taitokisoissa! Huom! 8 vuotiaiden merkkirajoja tarkistettiin tänä vuonna, joten se vaikutti varmasti taitomerkkien määrään!


Takaisin uutisiin