Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Menestystä SM-taitokilpailuista Vantaalta


23.11.2015

SJK-junioreiden edustajat Vantaan taitokilpailuisssa viime viikonloppuna esiintyivät varsin mallikkasti!

Kotiintuliaisina Pohojanmaalle oli kaksi SM-kultaa!

Matias Vainionpää 2001 ikäluokassa ja Elias Hyytinen 2005 ikäluokassa voittivat omat sarjansa. Molemmat pelaajat tekivät loistavia suorituksia eri lajeissa. Erittäin hieno suoritus pojilta!

Ja mikä mieltä myös erityisesti lämmittää on se, että poikien omalla ajallaan tekemä työ jalkapallotaitojen kohentamiseksi sai

näin mainion palkinnon ja on selkeä osoitus omatoimiharjoittelun merkityksestä tässä lajissa.

 

Myös muut seuran osallistujat kantoivat mustaa paitaa ylväästi. Toki pieniä heikompia hetkiä taitokilpailuun aina mukaan mahtuu,

jotka sitten kokonaistulosta hieman heikentää, mutta kokonaisuutena SJK-j 8 hengen joukko suoriutui tehtävästään varsin mallikkaasti.

Pienestä oli kiinni, että olisi lisääkin mitaleita Seinäjoelle tullut. 

Myös tässä joukossa, jotka nyt jäivät ilman SM-mitalia on pelaajia, jotka omalla vapaa-ajallaan palloa kovasti kesyttävät. Toivottavasti seuraavilla kerroilla myös he saavat omat palkintonsa tekemästään työstä. Tietynlainen palkinto odottaa kaikkia niitä pelaajia, jotka jaksavat hommia tehdä. Niin se on aina ollut ja niin se tulee aina olemaan.

 

Taitokilpailuissa on luonnollisesti pelaajien perustaidot ratkaisevassa merkityksessä, mutta myös henkistä kypsyyttä siinä mitataan.

Suoritusten välissä on pitkiä taukoja ja sitten kun omavuoro tulee niin juuri sillä hetkellä pitää saada itsestään parasta ulos. Miten käsittellään tunteita hieman heikompien suoritusten jälkeen? Kuinka ko. lajin tekninen suorittaminen sujui? Paikalla todella paljon ihmisiä, katsojia ja muita pelaajia katsomassa pelaajien suorituksia. Siispä monia asioita, jotka vaikuttavat siihen, kuinka suoritukset onnistuvat. Ja juuri siinä lyhyenä hetkenä yrittää tehdä ns. maximisuoritus. Ei ole muuten aina ihan helppoa. 

 

Vaasan Piiri sai näiden kahden kultamitalin lisäksi kaksi muuta mitalia, Akseli Lehtimäki VPS-j P01 oli kolmas ja Heidi Leppämäki SeMi 

T01 oli myös kolmas.

 

Jälleen yksi mukava taitokilpailutapahtuma takana! Tästä on mukava jatkaa ja yritetään tehdä hommia jatkossa vieläkin enemmän ja vieläkin laadukkaammin. Ja yritetään hyviä perustaitoja käyttää hyväksi siinä, että myös pelitaidotkin paranisivat.


Takaisin uutisiin