Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Makoisa avausvoitto


29.07.2020

SJK-junioreiden P13-ikäluokan Kakkosessa pelaavat nollakasit ottivat kerrassaan makoisan avausvoiton aivan erinomaisella esityksellä IFK Vasan vuotta vanhemmista pojista Kyrkösjärven tekonurmella.

 

Sarjan kärkiryhmään kuuluva VIFK oli isokokoisempi ja selkeästi fyysisempi ryhmä, mutta SJK-junioreiden pojat liikuttivat palloa loistavasti taistellen joka tilanteessa erinomaisesti ottaen lopulta vähintäänkin ansaitun 4-3 (2-2) -voiton.

 

 

Vieraat saivat avausmaalinsa ensimmäisestä hyökkäyksestään, mutta sen jälkeen kotijoukkue määräsi tahdin ensimmäisellä puoliajalla. Toisella jaksolla vieraat menivät jo 3-2 -johtoonkin, mutta sisukkaasti kotijoukkue nousi ensin tasoihin Mainio Rissasen maalilla ja lopulta voittoon Arttu Matilaisen hyvällä vaparilla.

 

Kotijoukkueen kahdesta muusta osumasta vastasivat pilkulta osunut Hermanni Honkola ja VIFK:n oma puolustaja, joka yritti katkaista keskityksen liukuen sen epäonnekseen omiin.

 

Yksi kotijoukkueen sankareista oli ehdottomasti maalivahti Aapeli Kiikka, joka veti huipputorjuntoja toisensa perään kuin taikuri kaneja hatustaan.

 

SJK-j v VIFK 4-3 (2-2)
01 min 0-1 Sebastian Björknäs
31 min 1-1 Hermanni Honkola (rp)
34 min 1-2 Oscar Löf
35+1 min 2-2 oma maali
55 min 2-3 Samuel Berg
62 min 3-3 Mainio Rissanen
66 min 4-3 Arttu Matilainen

 

Ottelun kuvagalleria
Ottelun pöytäkirja


Takaisin uutisiin