MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Luvassa kovin koitos


17.02.2017

Lauantai tarjoaa SJK-junioreiden B-junnuille kovimman koitoksen tähän mennessä, siis mitä etukäteisasetelmiin tulee. Wallsport Areenaan saapuu nimittäin vieraaksi kolmen matsin jälkeen puhtaalla pelillä SM-karsintasarjassa jyräävä lahtelainen FC Kuusysi.
Tähän mennessä lahtelaiset ovat kulkeneet voitosta voittoon kaadettuaan kolmessa ensimmäisessä pelissään kotikentällään Kuopion Palloseuran 1-0, VPS-juniorit 4-0 ja viimeksi todella hyvän Tampereen Ilveksenkin 4-1. Tulokset huomioiden edessä on siis moinenkin vuori kavuttavana.


Kotijoukkue lähtee matsiin ilman vastuuvalmentaja Jyri Hietaharjua, joka on Suomen Palloliiton koulutuksessa Eerikkilän Urheiluopistolla, eli tällä kertaa vastuuvalmentaja ei ole lähtenyt Thaimaahan lomailemaan, kuten liigatasolla näyttäisi olevan sopivaa.
Matsin vetääkin kakkosvalmentaja Jukka Liikaoja saaden avukseen penkille Toni Lehtisen, eli tämä puoli on kuitenkin erinomaisen osaavissa käsissä. Koko viikon treenejä vetänyt Jukka Liikaoja on luottavaisin mielin ennen ottelua.


- FC Kuusysi on uusi tuttavuus ja aika vähän tiedetään heidän pelaamisestaan. Viime viikonloppuna kaatoivat Ilveksen 4-1, joten varmasti kova joukkue tulee taas vastaan. Joukkueesta löytyy myös hyviä yksilöitä, esim. karsinnan maalintekijätilaston kärkimies, joten nämä tulee huomioida omassa tekemisessämme, sanailee ottelussa vastuuvalmentajan hommat hoitava Liikaoja viitaten viisi maalia kolmessa ottelussa viimeistelleeseen Tomi Kultiin.


Lahdessa FC Reippaalle kärsityn avaustappion jälkeen SJK-juniorit on pelannut kaksi runsasmaalista tasapeliä Rovaniemen Palloseuraa ja ennakkoon vaikeaksi tiedettyä IFK Vasaa vastaan.


- VIFK pelissä oli meiltä puolen tunnin jälkeen selkeä tason nosto sekä hyvää tekemistä ja siinä oli paikat tehdä riittävä määrä maaleja voittoon. Viikolla ollaankin harjoiteltu maalintekoa. Toivotaan, että harjoittelun tulokset näkyvät jo lauantain pelissä, jatkaa Liikaoja. - Yhtenäinen tekeminen joukkueena, ehjä kokonaisuus ja hyviä onnistumisia. Näillä pystytään haastamaan FC Kuusysi ja ottamaan ensimmäinen voitto sarjassa. Muutama kysymysmerkki joukkueessa on kuumeiluista ja kolhuista johtuen, mutta viikko on harjoiteltu hyvin ja ollaan valmiita lauantain peliin, Liikaoja päättää pohdintansa.


Ottelu alkaa Wallsport Areenassa klo 14.20. Tervetuloa kannustamaan nuoria pelimiehiä.


Takaisin uutisiin