Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Kovia pelejä Porista


05.01.2015
Kovia pelejä Porista

Vaikka SJK-junioreiden B-junnujen turnausmatka Poriin ei tuloksellisesti mikään riemuvoitto ollutkaan, oli vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju kuitenkin tyytyväinen Winter Cupin antiin.

- Saldo oli neljä timantin kovaa peliä. Turnaus oli onnistunut siinä mielessä, että se näytti missä menemme, kun verrataan ikäluokan huippujoukkueisiin. Uskon poikien huomanneen mitä tällaisissa peleissä pärjääminen vaatii. Tarvimme selvästi lisää tempoa päivittäiseen tekemiseen treenikentällä, jotta pystymme pelaamaan tuolla tasolla. Nämä olivat tärkeitä pelejä oppimisen ja kehittymisen kannalta, Hietaharju kertoi.

Ensimmäisessä pelissä FC Jazz-SJK-j lukemat olivat selkeät 5-1 (2-1). Vierasjoukkueen maalintekijänä kunnostautui Emil Pannula.

- Se oli heikko peli meiltä. Päästimme helppoja maaleja, emmekä oikein olleet mukana missään vaiheessa, analysoi Hietaharju tiiviisti ottelun.

- Lauantain toisessa pelissä vastassa oli Turun Palloseura. Voitettiin ottelu 2-0 (2-0) ja kaikki taistelivat erinomaisen hienosti. Maalintekijät olivat nyt Jussi Vähäpesola ja Emil Pannula. Puolustimme kurinalaisesti ja iskimme vastaan. Muutama maali oltaisiin voitu tehdä vielä lisääkin, Hietaharju kävi peliä läpi.

- Sunnuntaina aamun pelissä vastassa Käpylän Pallo, jolle hävittiin 2-0 (1-0). Unelias esitys. Vastustaja oli yksinkertaisesti aivan eri tasolla kuin me.

- Sunnuntain toisessa pelissä vastassa Ilves. Hävittiin taas 2-0 (2-0). Tuloksesta huolimatta kelpo peli pojilta. Vain maalit puuttuivat. Varsinkin toinen puoliaika oli hyvää peliä pojilta, Hietaharju tiivisti.

Turnauksessa pelasivat:
Viljami Orava, Valtteri Saari, Nico Hanhimäki, Leevi Oksanen, Emil Pannula, Joona Mäkelä, Jussi Vähäpesola, Onni Valakari, Oskari Aunula, Joel Hyytinen, Jesse Kitinoja, Ilari Kiviluoma, Juuso Lindgren, Ossi Kivipuro, Aatu Kujanpää ja Matti Lähde.


Takaisin uutisiin