Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Koulutusta koutseille


27.03.2017

SJK-juniorit järjesti E-tason valmentajakoulutuksen Jyri Hietaharjun ja Esa Haanpään voimin. Kurssi oli pääsääntöisesti suunnattu omille valmentajille, mutta ilahduttavasti mukaan saatiin myös neljä valmentajaa Ilmajoen Kisailijoista ja yksi Kauhavan Kanuunoista. 

 

Yhteensä paikalla oli mukavat 17 kurssilaista. Kerrassaan hieno osallistujakattaus siis Wallsport Areenassa.

 

- Mielestäni tämä oli tosi hienoa yhteistyötä lähialueen seurojen kanssa. Mukavaa, että paikalla oli myös edustajia muista seuroista.

12 kurssilaisista oli siis SJKsta, joista 6 B-junnujen pelaajaa. Olemme päättäneet tarjota näitä kursseja myös vanhemmille B-junnuille ja uskomme, että nämä kehittävät poikia myös omalla pelaajanpolullaan sekä valmistavat myös ohjaajan/valmentajan polulle siirtymisessä, mikäli he jossain vaiheessa haluavat tämän valinnan tehdä, kertoi Hietaharju illan agendasta.

 

Illan pääkouluttajana toimi Esa Haanpää, jota "Jylppy" avitti.

 

- Kurssilla käsiteltiin peli-ilon ilmapiirin merkitystä lapsivaiheessa eli innostavan ja kannustavan harjoitus- ja peliympäristön luomista.

Lisäksi käsiteltiin harjoituksen ja pelin organisointia, pelaajien aktivointia, kyselytekniikan käyttämistä ja omatoimiseen harjoitteluun kannustamista. Todella onnistunut kurssi mielestäni kaiken kaikkiaan, lisäsi Hietaharju.


Takaisin uutisiin