MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Kisusta talenttivalmentaja


14.03.2014
Kisusta talenttivalmentaja

Christian "Kisu" Sund on valittu Suomen Palloliiton toimesta yhdeksi 12:sta Talenttivalmentajasta. Kisu tulee toimimaan SJK-junioreiden eri ryhmien valmennuksessa vastaten mm. kykykoulujen, E-P:n urheiluakatemian, Wallsport-akatemian, pelipaikkakohtaisten ryhmien, U16-U17 talenttiryhmän luotsaamisesta. Lisäksi hän antaa valmennusapua yhteistyöseurojen talenttivalmennukseen sekä tekee yhteistyötä Palloliiton aluevalmentaja Steven Wardin kanssa.

Kisu on VIFK:n kasvatti, joka on urallaan edustanut mm. VPS:aa, JJK:ta, HJK:ta, FC Lahtea, sekä rahtusen kansainvälisemmillä areenoilla Östers IF:ää Ruotsissa, Crewe Alexandraa Englannissa ja Stabækia Norjassa. Luonnollisesti hän on pelannut myös kasvattajaseurassaan edustustasolla.

SJK:ta Kisu edusti kaudet 2010-11 ja oli nostamassa joukkuetta Ykköseen kauden 2011 päätteeksi. Hänellä on tilillään tuplamestaruus HJK:n asussa kaudelta 2003, jolloin Klubi juhli sekä Suomen mestaruutta, että Suomen cupin voittoa.

Kisulle ehti kertyä yli 200 ottelua Veikkausliigassa ja yli 30 ottelua ikäkausimaajoukkueissa.

Palloliitto osallistuu vahvalla panoksella Talenttivalmentajien palkkaukseen. Se on oivallinen esimerkki siitä, miten seurojen nuorisotyöhön panostetaan voimakkaasti.

SJK-juniorit on ylpeä siitä, että seura kuuluu harvojen ja valittujen joukkoon. Koko seuraväki on tyytyväinen tilanteeseen ja onnittelee myös Kisua valinnasta. Seura sai riveihinsä erinomaisen mainion miehen.

Tästä voi käydä tsekkaamassa myös Suomen Palloliiton uutisen aiheeseen löiittyen.


Takaisin uutisiin