Turnaukset Linkit Yhteistyössä

Arkisto

Kevään viimeinen kotimatsi


17.06.2017

Sunnuntaina SJK-junioreiden B-junnut pelaavat kevätkierroksen viimeisen kotiottelunsa. Vastaan asettuu sarjakärki Ilves/2 Tampereelta. Ottelu pelataan Prunttimäessä.

 

Tamperelaisten tehokkaasta juniorityöstä kielii selkeää sanomaa se, että huomenna vastaan asettuva tupsukorvien kakkosjoukkue on sarjan kärkijoukkue ja ikäluokan edustusjoukkue pelaa SM-sarjaa ja ihan sattumalta johtaa myös sitä.

 

Talvikaudella juuri tuo Ilveksen edustusjoukkue oli SJK-junioreilloe varsinainen painajainen. Jollakin tavalla joukkue oli todella ikävä vastustaja, siis siinä mielessä, että kyydissä ei todellakaan tahdottu pysyä mitenkään. Vaikka monen muun hyvänkin SM-äsarjajoukkueen kanssa on pelattu kauden mittaan tasapäisesti, sitä ei juuri Ilveksen kanssa nähty.

 

Niinpä lienee lupa olettaa, että sunnuntainakin edessä on todella kova kamppailu sarjapisteistä. Jos kävisi niin onnellisesti, että SJK-juniorit onnistuisi ottamaan ottelusta täydet pisteet, takaisi se kotijoukkueelle mahdollisuuden pitää hallussaan sarjan kolmossijan vaikka Tervarit ottelunsa voittaisikin, sillä SJK-juniorit kaatoi oululaisjoukkueen keskinäisessä kamppailussa. Toki Tervarit pelaa sunnuntaina pari tuntia aiemmin PJK:ta vastaan ja seuraavana lauantaina 1.7. joukkue matkaa juuri Ilveksen vieraaksi SJK-junioreiden reissatessa Haukiputaalle.

 

Ottelu alkaa Prunttimäessä klo 14.00, eli sinne sitten kannustamaan omaa joukkuetta!

 


Takaisin uutisiin