MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Kausi päätökseen kotona


30.09.2011

Kausi päätökseen kotona

TP-Seinäjoen B-juniorit päättävät kauden ikäluokkansa Ykkösessä kohdatessaan sarjasta putoamaan tuomitun FC Kiiston tullessa Vaasasta vieraisille Jouppilanvuoren tekonurmelle.

Panoksena ottelussa on TP-Seinäjoelle sarjan kolmossija, joka on tavoitettavissa voiton myötä. Tähän mennessä pelatut kymmenen ottelua ovat Timo Taipaleen ja Jukka Metsä-Ketelän suojateille tuottaneet seitsemän voittoa ja kolme tappiota, joista kaksi tuli sarjan kärjessä keikkuville KuPS:lle ja TP-47:lle. Kolmannen joukkue kärsi Vaasassa VIFK:lle.

Edellisessä ottelussaan joukkue palasi voittojen tielle kaatamalla Närpes Kraftin vähintäänkin värikkääksi muodotuneessa ottelussa vieraskentällä 3-2.

Vaikka nousu ei toteutunutkaan, on huomioitava, että joukkueessa on ennakkoluulottomasti peluutettu "alaikäisiä" pelaajia kun samaan aikaan B:n parhaimmisto on noussut isoon rooliin SJK:n A-junioreissa.

FC Kiisto on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä viidellä pisteellään, eikä se voi enää edes teoriassa ponnistaa kuiville, sillä viimeisen säilyjän paikalla oleva Kraft on saalistanut yhdeksän pistettä.

Ottelu alkaa klo 13.00!


Takaisin uutisiin