Ilmoittautumislomake MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Kärkimatsi Ilmajoella


25.05.2018

SJK-juniorit matkustaa lauantaina Ilmajoen Kisailijoiden vieraaksi Honkalanmäen kentälle Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosen kärkiotteluun. Kamppailussa ovat nimittäin vastakkain sarjaa johtava IK, jolla on kasassa 10 pistettä ja kakkosena oleva SJK-juniorit. SJK-junioreilla on sarjassa seitsemän pistettä, mutta tasapisteissä ovat myös ottelun vähemmän pelannut vaasalaiset ABC/Strömsö ja ABC.

IK on pelannut SJK-junioreiden tavoin neljä ottelua. JOukkue aloitti sarjan tyrmäämällä Kauhajoen Karhun peräti 15-1. Seuraavaksi kaatui vieraissa APV 2-0. Kauden kolmannessa ottelussaan IK menetti ensimmäiset pisteensä jäätyään 2-2 -tasapeliin kotonaan Suvilahden Sisun kanssa. Viime sunnuntaina jalkoihin jäi Sisu-Pallo/2 Seinäjoella numeroin 5-1.

Pari kaveria, joita SJK-junioriden alakerran lienee aiheellista ainakin sivusilmällä ottelussa vilkuilla ovat Petri Haaparanta ja Mikael Saunala. Ensin mainittu on neljässä ottelussa pommittanut 11 maalia ja jälkimmäinenkin peräti seitsemän. Että näin.

Ottelusta ovat IK:n miehistöstä sivussa ainakin punaisten korttiensa takia huilaavat Arttu Korkeaniemi ja Henri Pakka. Lienkö sillä sitten isompaa merkitystä on toinen juttu, sillä kyllä joukkueessa pelaajia riittää.

SJK-juniorit puolestaan on pelannut vieraissa melko vaatimattomasti. Ensimmäinen tavoite on varmaankin saada maalitili auki. Kauden kahdessa ensimmäisessä vierasottelussa se ei ole onnistunut, vaan ensin tuli tappio Tervalaakson Teräkselle 1-0 ja sen jälkeen saldoksi jäi 0-0 -tasapeli FC KOMU:n kanssa. Kotona sentään on mennyt ihan kelvollisesti, sillä ABC kaatui 9-1 ja Sundom IF II 5-2.

Ottelu alkaa Honkalanmäen kentällä klo 16.00 huomenna lauantaina 26. toukokuuta.


Takaisin uutisiin