Ilmoittautumislomake MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Karhu kevyesti katolleen


23.08.2018

Karhu v SJK-juniorit 0-5 (0-3)
12 min 0-1 Berat Akdogan
40 min 0-2 Konsta Kivipelto
43 min 0-3 Konsta Kivipelto
67 min 0-4 Konsta Kivipelto
90 min 0-5 Severi Vuorela

Varsin nuorella joukkueella matkassa ollut SJK-juniorit haki helpot pisteet Kauhjoelta Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosen ottelusta. Karhu kaatui helposti ja käytännössä kamppailu oli valmis jo ensimmäisen puoliajan jälkeen vieraiden napattua kolmen maalinjohdon.

Ensimmäisellä puoliajalla vieraista onnistuivat maalinteossa avausosuman viimeistellyt Berat Akdogan ja kahdesti maalannut Konsta Kivipelto, joka täydensi hattutemppunsa toisella puoliajalla ennen kuin kaksi maalia pohjustanut Severi Vuorela viimeisteli loppunumerot.

Kivipelto muuten tuplasi koko kauden maalisaldonsa tässä kamppailussa nostaen maalimääränsä hattutempun myötä kuuteen. Sekä Berat, että Severi puolestaan tekivät kauden ensimmäiset maalinsa. Nyt SJK-junioreilla on kasassa jo 27 eri maalintekijää!

Voittonsa myötä SJK-juniorit nousi kahden pisteen päähän sarjaa johtavasta ABC/Strömsöstä. Kummallakin joukkueella on jäljellä nyt neljä kamppailua ennen kuin nousija Neloseen on selvillä. Kolmanetna oleva IF Hoppet on jäänyt SJK-junioreista jo viisi pistettä ja näin ollen ABC/Strömsöstä seitsemän, eli se tuskin enää nousee mukan nousutaisteluun.

SJK-junioreiden seuraava kotiottelu pelataan ensi viikon tiistaina, 28. elokuuta, jolloin Kyrkösjärven tekonurmelle saapuu vieraaksi Alavuden Peli-Veikot.


Takaisin uutisiin