Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Kane kasvoi miehen ikään


13.05.2019

SJK-juniorit haluaa onnitella koko seuraväen puolesta Petri Kangaskokkoa. Iisalmessa jalkapalloharrastuksensa aloittanut "Kane" on vihdoinkin päässyt 50-vuoden miehenikään!

 

Pallokerho -37:n nappulaliigassa manchester Unitedissa pelaamisen vuonna 1974 aloittanut "Kane" pelasi kotikaupungissaan läpi kaikki ikäluokat aikuisten sarjoihin saakka. Vuonna 1992 pelihommat saivat jäädä loukkaantumisen myötä. Pelaajana parhaaksi saavutkseksi muodostui pääseminen B-junnujen piirijoukkueeseen.

 

Urheilijaura jatkui kuitenkin jääkiekon puolella. Pelejä tuli II divisioonassa ja Suomi-sarjassa niin IIsalmessa,Torniossa, kuin Rovaniemelläkin aina vuoteen 1999 saakka. 

 

Jalkapallon valmennuskuviot alkoivat Rovaniemellä 1997. Valmennushommat RoPS:n C- ja B-nuorissa kolmen kauden ajan saivat lisää sivuhommina myös Pohjois-Suomen piirijoukkueessa valmentajana. Tuossa ryhmässä muuten pelasi eräs Jarkko Hurme. Vuonna 2000 tuli eteen muutto Seinäjoelle ja valmennus alkoi Sepsi-78:n B-nuorten kanssa. TP-55:n toimintaan "Kane" tuli mukaan vuonna 2002.

 

TP-55:ssä ja SJK-junioreissa "Kane" on toiminut vastuuvalmentajana useissa eri ikäluokissa A-nuoret - F-juniorit ollen mm. mukana nostamassa B-nuoret SM-sarjaan pitkän tauon jälkeen, kun 1988-ikäluokka onnistui sarjanousussaan.

 

Lisäksi hän on toiminut seurassa valmennuspäällikkönä, junioripäällikkönä, nappulapäällikkönä, Fortum-Tutorina, Akatemian valmentajana ja ollut mukana seuran hallituksessa. Erityisen rakas "oma lapsi" "Kanelle" on seuran loistava Päivisfutis.

 

UEFA A-lisenssin suorittanut "Kane" on  viimeisimpänä tempauksenaan hankkimassa Psyykkisen valmentajan koulutusta, joka on parhaillaan menossa.

 

Suomen Palloliiton Vaasan Piirin piirijoukkueissa hänet on nähty valmentajana neljässä ikäluokassa.

 

Onnea koko seuraväen puolesta!

 


Takaisin uutisiin