MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Kaksijakoinen voitto


03.12.2011

Kaksijakoinen voitto
SJK U17 - KPV 3-2 (3-0)
05 min 1-0 Elias Ahde
13 min 2-0 Arttu Aromaa
37 min 3-0 Niko Hietaharju
59 min 3-1 Tom Åstrand
71 min 3-2 Sasu Karppi

SJK U17 kohtasi lauantaina harjoitusottelussa Kokkolan Pallo-Veikot. Kotijoukkueen valmennuskaksikko, Timo Taipale - Jukka Metsä-Ketelä, oli heittänyt kehiin melkoisesti viime viikonlopusta muuttuneen kokoonpanon.

Nyt sivussa olivat mm. viime viikonloppuna melkoiset tehot takonut maaliruisku Antti Palomäki, Jesse Sarajärvi, Tuomas Lähdesmäki, Joona Lautamaja, Janne Tuohisaari ja Aleksi Leppänen.

Ottelussa saivat näyttöpaikkoja nuoremmat ja viime viikonloppuna huilanneet pelaajat, joten siihen nähden etenkin ensimmäisen puoliajan pelaaminen oli ajoittain erittäin hyvää.

Silti peli näytti myös sen, että kaikella kunnioituksella nuoria sotureita kohtaan, kaikki eivät varmasti tule BSM-karsinnassa minuutteja kellottamaan.

Joka tapauksessa SJK:n ensimmäinen puoliaika oli tuloksellisesti jopa parempaa kuin pelillisesti.

Kotijoukkue meni kamppailun viidennellä minuutilla johtoon Elias Ahteen oivallisen viimeistelyn jälkeen hänen saatuaan Joona Ala-Hukkalan lähettämän upean syötön haltuunsa.

Lisää tuli jo kahdeksan minuuttia myöhemmin Arttu Aromaan mallikkaalla kaukolaukauksella, joka yllätti vieraiden veskarin.

Kotijoukkue ei tyytynyt vielä tähänkään, vaan Martti Uusitalon keskitys löysi KPV:n maalin takatolpalta Niko Hietaharjun, joka iski taukotilanteeksi 3-0 kotijoukkueelle.

Tauolla tilanne muuttui ja vieraat alkoivat viedä peliä selkeästi ensimmäistä jaksoa vahvemmin.

Alakerrassa Riki Kuusela katkoi hyvin kotijoukkueen yrityksiä ja 51. minuutilla Tom Åstrand laukoi kavennuksen.

KPV hallitsi toista puoliaikaa ja pisti kotijoukkueen ahtaalle. KPV pääsi iskemään toistamiseen yhdeksän minuuttia ennen loppua nousten vain maalin päähän Sasu Karpin hienolla maalilla.

Vaikka voitto kirjattiinkin kotijoukkueelle, kannattaa huomioida se, että vastustaja oli piirisarjatasolta, jonne KPV:n B-junnut putosivat päättyneen kauden kevätkierroksella.

Toisaalta ottelu osoitti myös sen, että SJK voi ihan hyvin laittaa piirisarjaan toisen joukkueen tähän ikäluokkaan ja se saattaa menestyä siellä ihan kelvollisesti.


Takaisin uutisiin