Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Kai Pahlman -turnaus alkaa


23.07.2014
Kai Pahlman -turnaus alkaa

C15-junioreiden seurajoukkueiden valtakunnallinen Kai Pahlman -lopputurnaus järjestetään 24.–27. heinäkuuta Turussa. Järjestävänä seurana on ensimmäistä kertaa turnaushistoriassa Inter.

Turnaus on saanut nimensä legendaarisen jalkapalloilijan Kai Pahlmanin mukaan ja se on järjestetty jo vuodesta 1993 asti. Turnaukseen järjestetään piireittäin karsintasarjat ja karsinnoista lopputurnaukseen pääsee 16 Suomen parasta C-poikien joukkuetta.

Turnaukseen osallistuvat tänä vuonna isäntäjoukkue Interin lisäksi FC Espoo, FF Jaro, HJK Akatemia, Ilves, HJK West, FC Honka, KJP yj, KuPS, KäPa, OLS, PeKa/PEPO yj, SJK yj, SalPa yj, TPS sekä TPV. Osallistumisoikeus on pelaajilla, jotka ovat syntyneet 1.1.1999 tai sen jälkeen.

Turnaus alkaa torstaina 24. heinäkuuta Impivaaran jalkapallohallissa pidettävällä joukkuetaitokilpailulla. Varsinaiset ottelut alkavat perjantaina 25. heinäkuuta Kupittaan jalkapallokeskuksen luonnonnurmilla ja jatkuvat aina sunnuntain loppupeleihin asti. Loppuottelu pelataan Kupittaan jalkapallostadionin nurmella.

Inter järjestää turnauksen yhteydessä joukkueiden valmentajille huippukoulutusta, sillä perjantai-iltana jalkapallon saloja esittelee hollantilaisen AZ Alkmaarin akatemian johtaja Aloys Wijnker. Inter on kutsunut koko turnausväen katsomaan lauantaina pelattavaa Veikkausliigan ottelua Inter–HJK, joka kello 17.

Turnaus on yksi Suomen Palloliiton Turun piirin 90-vuotisjuhlatapahtumista. Turnauksen suojelijana on tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Tasavallan presidentti kunnioittaa turnausta myös läsnäolollaan Veritas Stadionilla sunnuntaina 27. heinäkuuta kello 16 alkavassa loppuottelussa. Kaikkiin turnauksen otteluihin on vapaa pääsy.

Turnauksen kotisivut: http://www.kaipahlman2014.fi/


Takaisin uutisiin