Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Junioreiden esittely Honka-pelissä


16.06.2014

Junioreiden esittely Honka-pelissä

Ensi maanantaina, 23. kesäkuuta, Veikkausliigan ottelussa SJK - FC Honka Seinäjoen Keskuskentällä esitellään koko SJK-junioreiden pelaajisto ja taustajoukot. Peli alkaa klo 18.30.

Kaikki SJK-juniorit ja SJK-junioreiden toimihenkilöt paikalle oikeassa säähänsopivassa SJK-asusteessa, eli uusi musta Adidas-verkkaritakki ja kelistä riippuen shotsit tai verkkarit!

Sisäänkäynti kentälle kaikki pelaajat + toimihenkilöt Pesäpallokentän puoleisesta portista. Kokoonnutaan hyvissä ajoin paikalle!

SJK-j Joukkueet: huolehtikaa asiasta tiedottaminen pelaajille + vanhemmille ja huolehtikaa riittävän aikainen kentälletulo!

Huom! Jos on harjoituksia merkitty maanantaille 23.6. niin pidetään harjoitukset päivemmällä hieman aikaisemmin, jotta kaikki ehtivät ajoissa Keskuskentälle.

Aikataulu seuraavasti ma 23.6.

17.30 Kokoontuminen joukkueittain maakatsomoon, kentällä on SJK-junioreille oma katsomonosa, johon KAIKKI SJK-juniorit kokoontuvat ja tulevat ottelua seuraamaan! Ikäluokasta, normaalista pelin katsomispaikasta tms. syistä riippumatta. On tärkeää, että kaikki ovat samassa paikassa, kun liikkeelle lähdetään.

17.50 SJK-juniorit lähtevät liikkeelle juoksurataa pitkin ja ryhmittyvät Pääkatsomon eteen esittelyä varten

18.10-18.15 Esittelytilaisuus päättyy ja siirrytään juoksurataa pitkin siistissä muodostelmassa maakatsomon puolelle peliä seuraamaan

18.30 Veikkausliigaottelu SJK -FC Honka alkaa

Kaikki tapahtumat pitää saada suoritettua niin, että pelin järjestelyt eivät häiriinny ja ottelu pääse ajoissa alkamaan!

Joukkueiden toimihenkilöt kulkevat joukkueiden mukana ja pitävät ryhmänsä siistissä muodostelmassa eli ollaan skarppina jokainen.

Hoidetaan tapahtuma tyylikkäästi, kun tällaisen hienon esittelytilaisuuden saamme SJKn Veikkausliigaottelussa!


Takaisin uutisiin