MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Johto hupeni hyppysistä


13.05.2017

PJK - SJK-juniorit 4-3 (1-3)

08 min 0-1 Leevi Oksanen

26 min 1-1 Kalle Korkeamäki

13 min 1-2 Matti Vähäpesola

40 min 1-3 Matti Vähäpesola

62 min 2-3 Joona Simpura

66 min 3-3 Hugo Kukkasniemi

79 min 4-3 Kalle Korkamäki

 

SJK-junioreiden B.junnujen tekemisessä oli havaittavissa samoja elementtejä kuin parhaillaan menossa olevissa jääkiekon MM-kisoissa Suomen joukkueen osalta. Homma oli jo miltei hanskassa, mutta sitten tuli hyytyminen ja kaveri meni ohi kuin Tsekki konsanaan.

 

Ihan kolmen maalin johdosta nyt ei ollut kysymys, mutta kahden maalin johdossa tauolle mentiin kuitenkin Pirkkalan Keskuskentälläå pelatussa ottelussa, jossa SJK-juniorit sai I divisioonan kamppailuun ihan mukavan startin Leevi Oksasen maalattua jo ottelun kahdeksannella peliminuutilla.

 

Vaikka PJK tulikin Kalle Korkeamäen maalilla tasoihin 26. minuutilla, vei Matti Vähäpesola kahdella maalillaan vierasjoiukkueen kahden maalin turvallisen tuntuiseen taukojohtoon....

 

...joka sitten romuttui reilun tunnin pelin jälkeen. Ensin vaihtopelaaja Joona Simpura kavensi 62. minuutilla ja neljä minuuttia myöhemmin Hugo Kukkasniemi tasoitti ottelun, joka etenikin 3-3 -numeroissa aina ottelun viimeiselle minuutille, jolloin Korkeamäki teki päivän toisen maalinsa ratkaisten kamppailun kotijoukkueen eduksi.

 

Nihkeästi on alkanut SJK-junioreiden sarja I idivisoonassa, sillä kolmesta ottelusta saldona on vain kolme pistettä. Eikä se voittopeli Kemin Palloseuraakaan vastaan mitenkään erityisen hyvää ollut, muuta kuin numeroiden osalta.

 

Ottelun jälkeen joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju ei ollut alkuunkaan tyytyväinen tapahtumiin kentällä.

 

- Tehtiin kolme hienoa maalia, joiden olisi pitänyt riittää voittoon. Peli oli täysin kontrollissa, mutta toisella puoliajalla lahjoitettiin kolme maalia vastustajalle. Aivan käsittämättömiä maaleja ja selkeitä virheitä. Vaikea tässä on pelejä voittaa, jos neljä menee omiin, pettynyt Hietaharju pyöritteli päätään matsin jälkeen.

 

- Toivottavasti pojat tajuavat tämän myötä, että mikään ei tosiaanakaan tule ilmaiseksi. Tämä oli kyllä todella kummallinen tulos pelitapahtumiin nähden, mutta yleensä jalkapallossa sat sen mitä ansaitset, lisäsi Hietaharju.

 

- Pelit jatkuvat ja nöyryyttä on löydyttävä lisää. Tällaisessa ottelussa esityksen tulee jatkossa olla kypsempi. Huomenna mennään taas, kun on edessä Vitosen peli, päätti Hietaharju.

 

Joukkueen seuraavakin ottelu P17 Ykkösessä pelataan Pirkanmaalla, sillä ensi viikon lauantaina on edessä matka Tampereen Pallo-Veikkojen vieraaksi.


Takaisin uutisiin