Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Jaro tyly vieras


07.01.2012

Jaro tyly vieras

SJK:n B-junioreiden SM-karsintasarjaan valmistava treenipeli kotihallissa pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan jätti paljon parannettavaa. Vieraat menivät toisella puoliajalla menojaan napaten voiton nimiinsä lukemin 5-2 (0-1).

Vielä ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue pysyi kyydiss mukana ja meni jopa johtoon vajaan puolen tunnin pelin jälkeen.

Aleksi Leppänen nousi hyvin vasemmalta ja laukoi terävästi, mutta vieraiden veskari pystyi torjumaan pallon eteensä. Ensimmäisenä haaskalla oli Elias Ahde, joka iski isännille johtomaalin.

Heti toisen puoliajan alussa vieraat tasoittivat pelin ja ote alkoi luiskahtaa vierasjoukkueelle, joka viime kaudella sijoittui SM-sarjassa kuudenneksi.

Kuusi minuuttia myöhemmin nähtiin kotijoukkueen toisen puoliajan valonpilkahdus Ahteen tulitettua vaparista toisen maalinsa. Maali vei SJK:n uudelleen johtoon, mutta johtoasema oli kuitenkin vain silmänlumetta, sillä tupaan oli puskemassa varsinainen lumituisku.

Viisi minuuttia myöhemmin peli oli taas tasan ja vain kolme minuuttia Jaron tasoituksen jälkeen vieraat olivat 3-2 -johdossa. Viisi minuuttia edellisestä osumasta vieraat iskivät jälleen ja vielä pari minuuttia ennen loppua kaunisteli vierasjoukkue loppunumeroiksi murheelliset 5-2 edukseen.

On selvää, että moisella esityksellä odotusarvot eivät voi olla kovin korkealla SM-karsinnassa. Onneksi kyseessä oli kuitenkin treenipeli ja valmennusjohto teki edelleen kokeiluja.

Sen lisäksi muutamat niistä pelaajista, joiden olettaisi olevan joukkueen tukipilareita ja johtohahmoja, vaelteli täysin varjojen mailla kaukana omasta tasostaan. Sellainen ei voi missään nimessä olla näkymättä.

Kasvojen pesuun tarjoutuu erinomainen tilaisuus jo huomenna kun IFK Vasa tulee vieraisille klo 14.30.

SJK: Juho Kuivila, Aleksi Leppänen, Joona Ala-Hukkala (Matias Kangas), Tuomas Lähdesmäki, Elias Ahde, Janne Tuohisaari, Jaakko Vihanta, Valtteri Leppänen, Joona Niemelä, Joonas Sundman (Niko Hietaharju), Arttu Aromaa (Antti Palomäki)


Takaisin uutisiin