Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Jaro otti Aluemestaruuden


24.09.2013
Jaro otti Aluemestaruuden
FF Jaro – SJK 4-1 (2-0)

26 min 1-0 Serge Atakayi
38 min 2-0 Serge Atakayi (rp)
44 min 3-0 Diego Matondo
48 min 4-0 Alfred Söderholm
82 min 4-1 Emil Pannula

FF Jaro varmisti Aluesarjan voiton C15-sarjassa kaatamalla SJK:n toisen kerran peräkkäin. Nyt ottelu pelattiin Pietarsaaren Tellushallissa. Jonkin verran jäi matsi kaivelemaan monien mieliä, sillä isännät siirtyivät kahden maalin johtoon erittäin heppoisesti tuomitusta pilkusta, Joonas Sundmanin saatua samassa tilanteessa varoituksen.

Sundman sai heti toisen puoliajan alussa toisen varoituksen hänen osuttuaan vastustajan olkapäähän jalallaan. Kovin nuori tuomari tulkitsi jalan osuneen kasvoihin ja näin maajoukkueen kippari lensi suihkuun. Näitä tulee ja menee, kaikki tekevät virheitä, mutta erityisesti se sapetti seinäjokisia, että matsin jälkeen kotijoukkueen pelaaja säntäsi kaulailemaan avustavaa, jonka liputuksesta tuo pilkku tuomittiin ja Sundelle tarjoiltiin keltaista.

Moinen on kohtuullisen mautonta ja sangen kyseenalaista, muttei suinkaan ennen kuulumatonta. Onhan moista tapahtunut ylemmissäkin sarjoissa.

Voi olla hyvinkin mahdollista, että ilman näitä episodejakin Jaro olisi vienyt pelin nimiinsä, olihan joukkue Seinäjoella pelatussa kamppailussa vieläkin vahvempi. Toisaalta SJK pelasi varsin vaatimattomasti tällä erää, joten ei joukkue oikein mitään tästä ansainnutkaan.

Vieraiden ainokaisen ottelussa viimeisteli nuori Emil Pannula, joka pelasi muutenkin hyvän ottelun. Tappiosta huolimatta tällä kaudella kaulaan tullaan ripustamaan Alusarjan hopeat ja Piirin kultamitalit. Pikkuisenhan tilanne viime kaudesta parani, mutta se ei juurikaan tällä hetkellä joukkuetta lämmitä.

Viimeisen merkityksettömän sarjapelinsä joukkue pelaa 2. lokakuuta kotona Kauhajoen Karhua vastaan.

 


Takaisin uutisiin