Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Jaha ja taas mennään


26.06.2017

Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitonen jatkuu taas SJK-junioreiden osalta tiistaina vierasottelulla sarjaa johtavaa Vaasan Pallo-Veikkoja vastaan. Edessä on siis kohtuullisen kova vastustaja, joka on kahdeksasta ottelustaan voittanut seitsemän ja hävinnyt vain kerran.

 

SJK-junioreiden voitoton putki on venynyt jo kuuden ottelun mittaiseksi. Näistä matseista on irronnut vain kaksi tasapeliä neljän tappion lisäksi, eli elämä aikuisten sarjoissa on todettu aika kovaksi nuoren joukkueen toimesta.

 

Taitotaso kyllä riittää hienosti, mutta fyysisyyden kanssa on ajoittain himpun verran tekemistä. Ei tämä nyt kuitenkaan sitä tarkoita, että vedettäisiin tähän sydänsuven aikaan hirmuinen punttikuuri. Pikemminkin se tarkoittaa sitä, että palloa on vain liikutettava nopeammin ja itsekin on liikuttava selvästi enemmän.

 

Edellisessä kotiottelussa SIF II:ta vastaan sattuneen ikävän tapaturman tiimoilta voidaan todeta, että onneksi ei mitään sen pahempaa kuitenkaan sattunut kipparinnauhaa kantaneelle Uki Uurtimolle.

 

Tiistaina siis joukkue yrittää pistää syöksykierteen poikki, vaikka se ei takuulla tule olemaan helppoa. Toisaalta näissä sarjoissa joukkueiden kokoonpanot elävät ja monenmoisia yllätyksiäkin saatetaan nähdä.

 

Matsi Vaasassa alkaa klo 19.00 Isolahden kentällä.


Takaisin uutisiin