Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

JJK niukasti parempi


04.03.2012

JJK niukasti parempi

Vaikka jopa Teksti TV kertoi JJK:n kaataneen tänään A-junioreiden SM-karsintasarjassa KajHan, tosiasiassa tuo 2-1 (1-0) -tappion kärsinyt joukkue oli valitettavasti SJK junnujen joukkue.

- Ensimmäisellä jaksolla JJK oli maaliin saakka ehkä pikkuisen paremmin pelissä mukana, mutta tuon noin 25 minuutin pelin jälkeen syntyneen osuman jälkeen me saimme otetta ja pelasimme ihan hyvin lopun puoliajasta, joukkueen vastuuvalmentaja Max Peltonen kertoi.

Toisen puoliajan alussa Kerho nousikin tasoihin ja oli hyvin mukana ottelussa.

Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan kotijoukkue pystyi lopussa ratkaisemaan pelin edukseen.

- Olen tyytyväinen toiseen puoliaikaan, vaikka peli hävittiinkin. Heidän veskarinsa seikkaili siinä toisen puoliajan alussa ja "Vemmu" (Veli-Pekka Pajula) oli hyvin hereillä laukoen kaukaa tasoituksen. Me loimme muutamia hyviä paikkoja ja peli aaltoili aika jännittävästi, jatkoi Peltonen.

- Kyllä meilläkin oli mahdollisuutemme. Sami Viljanen oli läpi ja Jesse Jääskeläisen veto osui rimaan, mistä se pistettiin maaliin, mutta tuo tilanne liputettiin paitsioksi, harmitteli Peltonen.

Lopussa JJK iski osumansa läpiajon päätteeksi napaten ensimmäisen voittonsa karsinnassa.

- Pienestä se on kiinni. Olemme hävinneet nyt yhdellä maalilla koville joukkueille, mutta emme ole päässeet omalle tasollemme. Pystymme kyllä parempaan. Jos haluamme jatkokarsintaan, on meidän hoidettava homma neljässä jäljellä olevassa matsissa ja se on alettava ensi sunnuntaina, tiivisti Peltonen tilanteen.


Takaisin uutisiin