Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Infoa Provinssin järkkäreille


10.06.2013
Infoa Provinssin järkkäreille
Tässä pienimutoinen muistilista kaikille järkkäreille, jotka jälleen kerran osallistuvat hienolla tavalla seuran suurimpaan talkjooprojektiin.

- Mikäli vuorolistoissa on virheellisyyksiä, tule siihen vuoroon mihin olet ilmoittautunut.

- Tule ajoissa, noin 25 min ennen vuorosi alkua paikalle ja ilmoittaudu vuoropäällikölle. Ennen jokaista vuoroa pidetään käskynjako, jossa annetaan ohjeet ja tehtävät sekä tilannekatsaus.

- B, 98, 99, 00, 02 ja 03 –ikäluokkien järjestyksenvalvojat ja toimijat ilmoittautuvat Pääleirintäalueen (Törnäväntie 29) portin läheisyydessä olevassa parakissa vuorossa olevalle jv-päällikölle.

- 04, 05, 06 ja Snadi-kerho –ikäluokkien järjestyksenvalvojat ja toimijat tulevat Törnävän koulun (Lisäleirintä 1) portista ja ilmoittautuvat joen rannassa olevan kivitalon toisessa kerroksessa olevassa luokassa vuorossa olevalle jv-päällikölle.

- Pukeudu sään mukaan, tarvittaessa ota mukaan sadevaatteet. Vaihtovaatteita voi säilyttää järkkäreiden taukotilassa. Eväitä ei tarvita, seura tarjoaa pientä syötävää ja juotavaa taukokopeissa.

- Tule paikalle mielellään polkupyörällä tai kävellen. Rajallinen määrä henkilökunnan autopaikkoja löytyy Hotelli Sorsanpesän ja leirintäalueen väliseltä parkkialueelta. Myös koulun pihassa muutama parkkipaikka.

Tervetuloa hyvällä asenteella tekemään vuoden 2013 Provinssirockista positiivinen ihmisten juhla!

Ja sitten vielä se, jotta jos ei tuu vettä, niin sitten on aivan jukelittoman järjettömästi itikoota.... Myrkyt ei oo pahasta ja lokkeja ei saa kuulemma ampua. Niin ja sitten vielä, huumoria repullinen mukaan. Sillä on aina pärjätty tosi hienosti, miksei siis nytkin...

Tästä opiskelemaan (ja kannattaa vaikka printata mukaan)

Järkkärit Pääleirintä
Järkkärit Lisäleirintä
Järjestyksenvalvojaohjeet
Järjestyksenvalvojainfopaketti
Leirintäalueiden kartta


Takaisin uutisiin