MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Ilves taas liian vahva


13.03.2017

SJK-j - Ilves 0-4 (0-2)

 

Tampereen Ilves oli taas peikkona SJK-junioreille B-junioreiden ottelussa. Nyt pelattiin SM-karsintasarjan pisteistä, joita ei kotijoukkueen laariin ropissut. Selkeä tappio jätti SJK-junioreiden kohtalon jäljellä olevien otteluiden vareaan.

 

- Pelin alku oli meiltä ok ja olimme lähellä päästä tilanteenvaihdoista iskemään, mutta ajoitus oli hieman hakusessa ja ehdimme juoksuissamme paitsioon. Alun jälkeen Ilves otti pelin kyllä täysin haltuunsa, emmekä oikein pystyneet vastaamaan. Etenkin keskialuetta Ilves kyllä hallitsi läpi ottelun, tunnusti kotijoukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju.

 

- Maalit olivat myös jokseenkin helppoja, mikä ei tietenkään auttanut urakassamme. Ensimmäinen tuli kaukolaukaksesta. Oli kova laukaus, mutta melkein kolmestakymmenestä metristä. Toinen tuli kulman jälkeen, kun epäonnistuimme purussa ja pallo meni oman maalin eteen, jatkoi "Jylppy" matsin läpikäymistä.

 

- Ilveksen tasoiselle joukkueelle, kun lahjoittaa muutaman maalin etumatkan on vuori aika iso kiivettäväksi toisella jaksolla. Kuitenkin pojat tulivat hyvin toiselle jaksolle, mutta emme saaneet maalia tehtyä, että olisimme vielä päässeet peliin mukaan ja taistelemaan voitosta. Ilveksen kolmas maali oli sitten viimeinen niitti ja ottelun loppu meni pelailuksi, Hietaharju kommentoi ottelun kulkua.

 

- Ilves ansaitsi voittonsa ja oli selkeästi parempi joukkue. Emme päässeet eilen sille tasolle, millä olemme viime aikoina pelanneet. Taistelu kuitenkin jatkuu ja sarjaa on vielä kaksi peliä jäljellä. Haluamme todistaa itsellemme jäljellä olevissa peleissä, että pystymme parempaan, tiivisti Hietaharju.

 

Viikonloppuna SJK-junioreilla on edessään kotimatsi Oulun Luistinseuraa vastaan.


Takaisin uutisiin