MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Hyvää juttua toimijatilaisuudessa


14.01.2014
     

SJK-junioreiden vuoden ensimmäinen toimijatilaisuus kokosi paikalle runsaslukuisen joukon valmentajia, joukkueenjohtajia ja seuran aktiivitoimijoita kuulemaan kauden 2014 ajatuksia.

Ensimmäisen puheenvuoron käyttänyt SJK:n edustuksen valmentaja, Simo Valakari, osoitti elävästi sen, miten hän oikeasti asiastaan innostunut ja osaa esittää sen mukaansatempaavalla tavalla.

Parinkymmenen minuutin tuokio venähti nopeasti tunniksi, eikä ihme. Paikalla olleet saivat melkoisen rautaisannoksen valmentajana nuoren, mutta peliurallaan paljon kokeneen Valakarin ansiosta.

Valakarin jälkeen seuran väelle esittäytyi Jyväskylästä Seinäjoelle rantautunut maalivahtivalmentaja Jori Särkkä.

Itse niin Kakkosta kuin Ykköstäkin pelannut 52-vuotias Särkkä on toiminut ammattivalmentajana jo melkoisen tovin. Sen lisäksi, että än on ollut mukana JJK:n nousussa yhdeksi Veikkausliigan mielenkiintoisimmista joukkueista hän on vastannut myös Suomen Palloliiton väreissä eri maajoukkueiden maalivahtivalmennuksesta.

Särkän juttuhetki oli varmasti aivan samalla tavalla kiehtova kuin Valakarinkin, eikä ole lainkaan vaikea nähdä kaksikon toimivan saumattomasti edustustasolla.

Erotuomarikerhon terveiset paikalle toi Pauli Hietamäki, joka valotti tulevan kauden pienimuotoisia sääntömuutoksia ja kertoi, miten ottelutapatumissa jatkossa edetään junioreissakin.

Kokonaisuutena tilaisuus oli taatusti kaikkien mieleen ja palveli erinomaisella tavalla seuraväkeä.

     

Takaisin uutisiin