Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Hyvä turnaus Vaasassa


06.08.2018

SJK-juniorit Yj aloitti Puolen Suomen Liigan syyskierroksen todella erinomaisesti Vaasan Fennia Areenalla pelatussa turnauksessa. Kyseessä oli P14-ikäluokan syyskierroksen ensimmäinen turnaus.

Päivän ensimmäisessä kamppailussa kaatui oululainen Tervarit peräti 8-0 (7-0) mustapukuisten ilotulitettua seitsemän maalia jo ensimmäisellä puoliajalla. Toinen puoliaika ottelussa oli enemmänkin muodollisuus.

Emil Saarenpää, Luukas Ventelä ja Santeri Kotila tekivät kukin kaksi maalia ottelussa. Verkkoja venyttivät myös kertaalleen osuneet Vili-Verneri Tuisku ja Miro Koskiniemi.

Päivän toisessa ottelussaan SJK-juniorit Yj voitti puolestaan pietarsaarelaisen FF Jaron 3-0 (1-0). Nyt osumista vastasivat jo ensimmäisessäkin pelissä onnistuneen Santeri Kotilan lisäksi Kaapo Kangaskokko ja Elari Hautamäki.

Syyskierros jatkuu vasta ensi viikonloppuna pelattavan ikäluokan lopputurnauksen jälkeen. Turnaus pelataan Eerikkilässä.

Seuraava PSL-ottelu pelataan 26.8. VPS-junioreita vastaan Prunttimäessä. Sen jälkeen edessä on maakuntamatkailua Jyväskylään ja Joensuuhun ennen kuin kausi päätetään omassa turnauksessa 6.10.


Takaisin uutisiin