Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Hopi hopi äänestämään!


01.03.2021

Suomen Palloliitto järjestää Vuoden Grassroots -maali 2020 kilpailun. SJK-junioreiden Iiro Oljakan osuma on valikoitunut 300 maalista kahdenkymmenen parhaan joukkoon, joista äänestetään vuoden maali. Nyt kaikki nopsaan äänestämään Iiron komeaa osumaa vuoden maaliksi.

 

Iiron maalin voi käydä tsekkaamassa tästä ja sen jälkeen ohjeiden mukaan äänestämään. Heti. Hopi hopi.

 

TIETOA ÄÄNESTYKSESTÄ:

  • Palloliiton järjestämän ”Vuoden grassroots-maali 2020” -äänestyksen tarkoituksena on nostaa monipuolisesti esille hienoja jalkapallo- ja futsalkenttien suorituksia, tässä tapauksessa maaleja, aina juniorikentiltä aikuisten aladivareihin ja harrastesarjoihin saakka. Tulemme jatkamaan kilpailuun lähetettyjen maalien nostamista esille Palloliiton sosiaalisen median kanavissa pitkin vuotta 2020.
  • Äänestys on käynnissä kilpailusivulla TI 2.3. klo 23.59 saakka ja kolme eniten ääniä saanutta maalia palkitaan huippupalkinnoilla. Tilanne on tällä hetkellä äärimmäisen tiukka! Äänestämään pääsee täältä ja samaa linkkiä voi myös vapaasti jakaa eteenpäin kanavissanne: https://bit.ly/GRmaali2020
  • Maaliklippien tai kilpailusivun lisäksi voitte halutessanne nostaa äänestystä esille esim. seuraavien YouTube-videoiden avulla:

 

 

 


Takaisin uutisiin