Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Harjoitukset normaalirytmiin


18.12.2013
Loppuvuoden aikana Wallsportissa pelatut SJK-junioriturnaukset on nyt pidetty ja kaikkien juniorijoukkueiden harjoitusvuorot saadaan normaaliin viikkorytmitykseen myös viikonloppujen osalta.

Toki Wallsport on suljettuna jouluaattona ja joulupäivänä ensi viikolla sekä uudenvuoden aattona 31.12., mutta muutoin kaikki seuran vuorot ovat nyt käytössä.
Loppuvuoden harjoitusohjelmat joukkueittain löytyvät seuran nettisivujen INFO-osiosta.

Tammikuun 18.-19. pelataan vielä SeMin järjestämä Talvi-turnaus sekä helmikuun 13.-15. edustusjoukkueen KOMIA-turnaus, jolloin vuoroihin tulee muutoksia.

SJK-junioreiden erilaisten erityisryhmien erikois- ja lisäharjoittelu on käynnistynyt.

Taitotori 03-, 04-, 05- ja 06-syntyneille junioreille järjestetään Wallsportssa lauantaisin klo 9.30-11.00. Taitotori on avoin harjoitus kaikille ko. ikäluokkien pelaajille. Taitotorin vastuuvalmentajana toimii seuran nappulapäällikkö Petri Kangaskokko apunaan seuran muita valmentajia.

Kykykoulu 99-, 00-, 01- ja 02-ikäluokille käynnistyy nyt 22.12. sunnuntaina klo 9.30-11.00 Wallsportissa. Kykykoulua pidetään aina sunnuntaisin tähän aikaan. Kykykouluun nimetään pelaajat kustakin ikäluokasta erikseen. Kykykoulun valmennuksesta vastaavat Jyri Hietaharju ja Christian Sund yhdessä valmennuspääälikkö Kari Kiviluoman kanssa.

E-P:n Urheiluakatemian pelaajat harjoittelevat tiistai ja torstai aamuisin sekä keskiviikko iltapäivisin Wallsportissa. Akatemiapelaajat on valittu syksyllä yhdessä oppilaitosten ja Kuortaneen Urheiluopiston sekä seuran kanssa. Akatemian jalkapallovalmennuksesta vastaavat Max Peltonen ja Christian Sund.

Seuran Maalivahti-kerho (B - F9-juniorit) harjoittelee Wallsportissa kahdesti viikossa, keskiviikoisin klo 17.30-19 sekä sunnuntaisin klo 19.00-20.00. Maalivahti-kerho on avoin kaikille maalivahdeille. Maalivahtien harjoittelun suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Jori Särkkä yhdessä Jari Kujalan, jari Ruokamon ja Jukka Välimäen kanssa.

Lisäksi seuran tulee järjestämään pelipaikkakohtaista koulutusta ikäluokkien pelaajille valmennuspäällikkö Kari Kiviluoman johdolla.

Monenlaista toimintaa on siis tarjolla SJK-junioreiden pelaajille talven aikana.
Lisätietoja saa seuran valmennuspäällikkö Kiviluomalta sekä ryhmien vastuuvetäjiltä.
Takaisin uutisiin