Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Fyysinen FC Espoo Keskarille


28.05.2016

B-junioreiden SM-sarjaa johtava SJK-juniorit saa sunnuntain alkuillan otteluun Seinäjoen Keskuskentälle vieraakseen fyysisen FC Espoon, joka on kohdattu monissa yhteyksissä aiemmilla kausilla.

 

Joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietahrju ei kuvittele ottelusta tulevan helppoa, vaikka espoolaiset saivatkin tiistaina HJK:lta ruman selkäsaunan numeroin 7-0.

 

- Odotan todella kovaa matsia. Espoo on erittäin fyysinen joukkue, jossa on isokokoisia ja nopeita pelaajia. Joukkueesta löytyy myös taitoa, joten todella kova peli tulee. Lisäksi Espoo hävisi viikolla HJK:lle 7-0, joten sisuuntunut ryhmä saadaan varmasti vieraaksi, sanoo Hietaharju.

 

Vaikka tummansinisissä kotiotteluissaan pelaava FC Espoo onkin sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, numerot eivät aina kerro ihan koko totuutta. Joukkiue on pelannut muissa kolmessa ottelussaan erittäin hyvin kun jätetään tuo yksittäinen matsi HJK:ta vastaan omaan arvoonsa.

 

Tappiot ovat tulleet PKKU:lle 2-1 ja 2-0 KäPalle. Sen sijaan VPS-j joutui kotikentällään nöyrtymään todella tylysti 5-0.

 

Kotijoukkuehan pelasi myös viime viikonloppuna Keskuskentällä. Tauolla vierasjoukkue KuPS johti erikoistilannemaalilla ja silloin valmentaja Hietahrju lupasi, että erikoistilanteita tullaan treenaamaan.

 

- Olemme keskittyneet viikolla omaan peliin ja lähdetään parantamaan edellisestä muutamia pikkujuttuja. Ollaan katsottu viikolla videoita omasta pelistä ja eilen pojat vetivät erinomaisen treenin. Uskon, että pystymme pelaamaan hyvän ottelun, Hietaharju sanailee.

 

Koska sunnuntainahan ei kenelläkään sata olla mitään erityisempää tekemistä, eikä kaupungissa ole Luiz Antonio -turnausta lukuunottamatta sen suurempaa urheilun huumaa, on ainoa oikea suunta Keskuskentälle. Sitä paitsi, junnuturnauskin on jo ehtinyt tuohon mennessä päättynyt, eli sieltäkin ennättää paikalle.

 

- Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle katsomaan vauhdikasta junnufutista, heittää myös Hietaharju haastetta futisfaneille. 

 

Matsi alkaa klo 17.30. Tervetuloa paikalle.


Takaisin uutisiin