MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

FC Honka juhli rankkareilla


27.11.2016

SJK-junioreiden nollaneloset joutuivat tyytymään turnauksen hopeasijaan espoolaisen FC Hongan vietyä jännittävän ja vauhdikkaan finaalin nimiinsä pilkkukisan jälkeen. Varsinainen peliaika loppuottelussa päättyi 2-2 (2-2) ottelun oltua näissä lukemissa jo puoliajalla.

 

Finaalissa SJK-juniorit karkasi jo kahden maalin johtoon, mutta FC Honka iski kahdesti aivan huikeilla maaleilla erikoistilanteista tasoittaen pelin puoliaikaan mennessä. Toinen jakso ei maaleja tarjonnut, joten ratkaisu jouduttiin hakemaan rankkareista, joissa espoolaiset olivat parempia.

 

Kotijoukkueen vastuuvalmentaja Tuomas Nikupeteri ei joutunut pukeutumaan säkkiin, eikä liioin hänen joukkueensa. Itse asiassa finaalin jälkeen Nikupeteri oli kokonaisuuteen ihan tyytyväinen.

 

- No, 2-2 varsinainen peliaika finaalissa. Meidän alku. Voitettiin keskikentän kaksinkamppailut, josta päästiin vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Näistä tehtiin molemmat maalit. Hyvää energiaa ja kovaa prässiä molemmilta joukkueilta, siihen nähden että oli jo neljä peliä alla. Eka jakson lopussa paine siirtyi meidän päähän, kun Honka voitti kaksinkamppailut ja kakkospallot keskialueella. Näistä tilanteista sitten saivat pari erikoistilannetta, joista tekivät omat maalinsa. Toinen jakso hienoisessa Hongan otteessa ja ratkaisu haettiin rangaistuspotkuista. Näissä Honka oli tällä kertaa parempi. Hyvä, yleisöön menevä finaali kaiken kaikkiaan, kiitteli Nikupeteri loppuottelua.

 

Tiensä finaaliin SJK-juniorit selvitti kaatamalla Ajax Sarkkirannan niukati, mutta ansaitusti.

 

- Energia ja intensiteetti tässä ottelussa oli meidän joukkueeltamme oikein hyvä. Hetkittäin saatiin prässi toimimaan. Toki välillä vastustaja pääsi sen myös liian helposti purkamaan. Vastustajalla oli muutamia loistopaikkoja, mutta liian monta niistä tuli omista huolimattomuusvirheistä, aloitti Nikupeteri semifinaalin analysoinnin.

 

- Vähän tarkempaa syöttöpeliä olisin pojilta kyllä kaivannut. Päästiin myös hyviin katkoihin keskikentällä, mutta eka kosketus näissä tilanteissa oli vähän heikko ja näin jouduttiin kaksinkamppailemaan uudestaan, kun toinen mahdollisuus hyvän kosketuksen avulla olisi ollu päästä tilanteenvaihtoihin, lisäsi Nikupeteri.

 

- Kokonaisuutena hyvä turnaus pojilta. Oltiin hyviä tietyissä asioissa, mutta löydettiin myös selkeästi kehitettävät ja parannettavat asiat, tiivisti koutsi fiilikset raskaan viikonlopun jälkeen.

 

Sunnuntain tulokset

TP-47 - VPS-j 5-1
TPV - KoiPS 0-4
Ilves - FC Honka 0-1
Ajax Sarkkiranta - SJK-j 1-2

(Sijat 7-8) VPS-j - TPV 0-4
(Sijat 5-6) TP-47 - KoiPS 1-2
(Sijat 3-4) Ilves - Ajax Sarkkiranta 2-1
Finaali FC Honka - SJK-j 2-2 Rp. 2-1

 


Takaisin uutisiin