Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

Erkki Väliharju in memoriam


23.09.2016

 

ERKKI VÄLIHARJU IN MEMORIAM

 

TP-55:n ja myöhemmin TP-Seinäjoen pitkäaikainen seuratoimija Erkki Väliharju saateltiin tänään perjantaina 23.9. 2016  viimeiselle matkalleen. Jotkut sukulaisina, jotkut pitkäaikaisina ystävinä, jotkut suurinta osaa meistä yhdistävän jalkapalloseuran, TP-55:n toimijoina.
 

Eki oli vuosikymmeniä TP:n sisäpiirin ikoni varsinkin talouspuolella. 


Silloin elettiin aikaa, jolloin seuroilla ei ollut apunaan tilitoimistoja. TP:n tilitoimisto oli Eki. Jos halutaan tietää sijainti vielä tarkemmin, niin se oli Ekin rintataskussa. Tieto kulki aina mukana vähän niin kuin nykyajan älypuhelimessa.


Päällimmäiset muistot kaikilla hänet tunteneilla ovat iloisuus, huumorintaju, sanavalmius ja epäitsekkyys. Hänellä ei ollut minkäänlaisia häneen itseensä liittyviä etuja ajettavana. Hänen motivaationaan oli TP:n menestys, seuran hyvinvointi. Talous oli Ekin ominta osaamista ja sillä alalla hän piti kunkin ajan johtokunnan realismissa.

Toki talousasioissa oli muitakin osaajia, mutta Eki oli TP:n talouden Playmaker, kuten Viitasaaren Roope mielestäni hienosti  asian ilmaisi. Liiketoiminnasta piti jäädä tuottoa myös seuratoiminnassa. Kirjoitin yllä, että Erkki oli toiminnassaan TP:ssä epäitsekäs. Jos oikein halutaan halkoa hiuksia, niin ehkä Ekiltäkin löytyy yksi itsekäs syy olla TP:n toiminnassa. Hän halusi toimia hyvässä seurassa. Se toki antaa kredittejä monille hänen kanssaan  TP:n historiassa toimineille.

 

Erkki. Kiitos yhteisistä kokemuksista ja muistoista.

 

Jukka Saarijärvi


Takaisin uutisiin