MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

D-12 avasi tappiolla, jatkoi voitolla


01.08.2012
D-12 avasi tappiolla, jatkoi voitolla

SJK-junioreiden 00-ikäluokan Musta-joukkue on aloittanut Vaasan Piirin 1. divisioonan, jonne paikka aukesi kevätkierroksen hyvän sarjasijoituksen myötä. Kahden pelatun syyskierroksen matsin jälkeen koossa on tappion ja voiton myötä kolme pistettä.

Su 29.7.12 Monitoimiviheriö, Vaasa
D-12 I-div. 2 x 35 min
BK-48 - SJK-juniorit Musta 5-2 (3-2)

Koko joukkue oli melko unessa, eikä oma peli sujunut toivotulla tavalla. BK-48 pääsi alkuminuuteilla helposti 2-0 johtoon vieraiden tyytyessä lähinnä katselemaan peliä. SJK tuli silti tasoihin Emil Pannulan vedolla ja Saku Erkon kulmalla, joka päätyi ruuhkan jälkeen maaliin oman pelaajan kautta. Pelille kuvaavaa oli, että kohta tasoituksen perään tuli turhan oloinen takaisku ja SJK jäi uudelleen takaa-ajajaksi.
Toiselle jaksolle haettiin herätystä ja otteet kohenivat jonkin verran. Tilanteita saatiin luotua hieman enemmän syötellen pelaamalla, mutta maalitolppia lähemmäs palloa ei saatu. BK-48 oli tällä kertaa liikkuvampi joukkue, joten myös loppuhetkien kahta lisämaalia voidaan pitää ansaittuina.

Ti 31.7.12 Prunttimäki
D-12 I-div. 2 x 35 min
SJK-juniorit Musta - VPS-j valkoinen 8-1 (5-1)

Tiistai-iltana otteista näki alusta asti, että VPS-j valkoinen tulee olemaan vaikeuksissa. Paine pysyi alati vepsulaispäädyssä ja pallo SJK:n joukkueen hallinnassa. Maalikarkelot käynnistyivät Johannes Malilan kahdella hallitulla maalilla suoraan syötöistä. Emil Pannula, Saku Erkko ja Matti Vähäpesola kaunistelivat laukauksillaan lukemia. VPS karkasi kerran läpiajoon, josta tuli kavennusosuma. Toisella jaksolla pelin vauhti aavistuksen laski, kuten monesti käy silloin kun tilanne on selvä. Emil Pannula pommitti puoliajan kaikki kolme maalia. Lopputuloksena ylivoimainen 8-1 voitto.

Sarja jatkuu ensi viikolla jälleen Vaasan reissulla Sportin 00-joukkueen vieraaksi, seuraava kotiottelu on tiistaina 21.8. Prunttimäessä VIFK Cityä vastaan.


Takaisin uutisiin