Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

D13 varmisti paikan SPL-lopputurnaukseen


05.06.2017

Nollaneloset lähtivät sunnuntaina Kokkolaan hakemaan kuutta jaossa olevaa PSL-pistettä. Kokkolassa vastaan asettuivat iltapäivällä Pietarsaaren Jaro sekä illan pelissä isäntäjoukkue KPV YJ.
 
SJK-Jaro 2-1 (1-1)
Joukkueen valmennus asetti päivän teemaksi leveyden hyödyntämisen ja linjojen väliset etäisyydet puolustuspelissä. Liekö poikien korvissa soinut vielä suvivirsi ottelupalaverin aikana, mutta pelissä nämä teemat eivät näkyneet millään tavalla. Etäisyydet olivat liian pitkiä ja palloja pelattiin paljon syvyyteen hyödyntämättä laitoja. Pallollisena oli hirveä kiire ylöspäin ja puolustaessa ei saatu prässiä toimimaan, koska oltiin vähän myöhässä koko ajan. Kuitenkin reilun kymmenen minuutin kohdalla Vili-Verneri Tuiskun läpisyöttö vapautti Elias Hyytisen läpiajoon, pallo varmasti maaliin ja SJK 1-0 johtoon. Kymmenisen minuuttia johtomaalista Jaron Walter Gammelgård teki Jarolle ansaitun tasoituksen. Päivä synkkeni entisestään vielä ensimmäisen puoliajan lopussa, kun joukkueen kapteeni Atte Kiviluoma loukkaantui pallontavoittelu tilanteessa. Koko joukkue toivoo Atelle pikaista parantumista ja paluuta pelikentille.
Toisella puoliajallakaan omaa peliä ei saatu kulkemaan. Pojat kyllä yrittivät yksitellen, mutta joukkueena liikkuminen aiheutti vaikeudet. Tuloksellisesti balsamia haavoille tuli aivan pelin lopussa, kun Miro Koskiniemi viimeisteli tyylikkäästi 2-1 voittomaalin läpiajon päätteeksi. Syötön tähän tarjoili Vili-Verneri Tuisku.
Vaikea peli kaiken kaikkiaan ja kyllä Jaro onnistui osaltaan riisumaan SJK:n aseista.
 
KPV YJ-SJK 0-3 (0-1)
Toisessa pelissä päivän teemat alkoivat näkyä kentällä ja peli oli aivan eri näköistä. Peli oli SJK:n hallinnassa koko puoliajan ja kun oli pelattu vartti, Luukas Ventelä pommitti Vili-Vernerin syötöstä vieraat ansaittuun johtoon. Tässä tilanteessa edettiin aina tauolle saakka.
Nyt etäisyydet olivat paljon paremmin kohdillaan ja pallo liikkui paljon paremmin myös leveyssuunnassa. Keskikentän pohjalla Aten suuriin saappaisiin astuivat ensin Elias Hyytinen ja myöhemmin Samuli Vuorela, molemmat onnistuen tehtävässään hyvin. Keskikentän pohjalla Onni Mannila pelasi loistavan ottelun rytmittämällä peliä hienosti. Ylempänä keskikentällä Vili-Verneri Tuisku jakeli maalisyötöt vielä kahteen toisen puoliajan maaliin. Ensimmäisessä liukas laituri Elari Hautamäki huudatti joukkeen ”faneja”  ja toisessa Eemeli Honkola karkasi vastustamattomasti KPV:n puolustukselta maalintekoon ja sinetöi ottelun lopputuloksen.
 
Voitot varmistivat pojille paikan taso 1:n SPL-Lopputurnaukseen Pajulahteen, joka pelataan syksyllä koulujen alkamisen aikaan.
Kevätkierroksen viimeiset pelit SJK:n osalta pelataan ensi lauantaina 10.6 Vaasassa. Siellä vastassa ovat Oulun seudun joukkueet, Ajax Sarkkiranta klo. 12:00 ja Tervarit klo. 15:30 alkavissa peleissä.


Takaisin uutisiin