MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

D12 ylsi 1. divisioonapaikkaan


26.06.2012
D12 ylsi 1. divisioonapaikkaan
SJK-junioreiden 00-syntyneiden Musta-joukkue saavutti lopulta selkeästi paikan ikäluokkansa Vaasan Piirin 1. divisioonaan. Tämä oli myös joukkueelle kevätkierrokselle asetettu tavoite. Alkulohkon sijoitus oli toinen. Kahdeksasta pelistä kertyi kuusi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio.

Taival alkoi toukokuussa kivikkoisesti VPS-01 Edustukselle kärsityn 0-2 tappion myötä. Toinen peli käytiin Kauhajoella Karhua vastaan melkoisena vesilammikkosotana, joka päätyi tulokseen 4-4.

Tämän jälkeen SJK on kehitellyt sarjapelien osalta kuuden ottelun mittaisen voittorivistön. IK kaatui 4-1, jota seurasi suurinumeroiset voitot Sepsi-01:stä 12-0 ja Kanu Mustasta 8-0. Sarjan kannalta tärkeässä ottelussa kukistui VIFK Smedsby vieraissa hienosti 4-0. Kaskö IK kotona peräti 21-0 ja lopuksi vielä I-JBK vieraissa Juhannuksen jälkeen hurlumhei-tyyliin 8-5.

P12 piirisarjaa on pelattu kolmessa alkulohkossa, joista kaikista kärkikolmikko jatkaa syksyllä 1. divarissa. Syyskierroksen osalta on odotettavissa tiukkoja ja pelaajia kehittäviä kamppailuja. Pelaamisen ohessa on tiedossa matkailua rannikkokaupunkiin, sillä SJK Musta ja Lapuan Virkiä lähtevät sarjaan lyömään kiilaa vaasalaisrintamaan. VPS-juniorit on edustettuna hienosti peräti kolmella joukkueella; Musta, Valkoinen ja 01-Edustus. Myös VIFK:lta on kaksi joukkuetta mukana eli City ja Smedsby, muut joukkueet ovat Vaasan Sport ja BK-48 Vaasasta.

Sami Kankaan ja Aatos Takalan valmentama SJK Musta kevätkierroksella: Arttu Ketola, Johannes Varamäki, Elias Nevala, Lauri Tuomisto, Leevi Oksanen, Matti Vähäpesola, Saku Erkko, Eemeli Kangas, Teemu Kangasniemi, Emil Pannula, Ville Rajala, Johannes Malila, Tomi Piirto ja Antti-Jussi Juvonen.

 


Takaisin uutisiin