Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

D12 menestyi mukavasti


28.05.2013

D12 menestyi mukavasti

SJK:n D12 joukkueet pelasivat hienosti isolla rintamalla menneenä viikonloppuna perinteisessä nurmikauden avausturnauksessa Luiz Antonio -cupissa Seinäjoen raviradalla. Musta joukkue sijoittui D12-sarjassa lopulta toiseksi ja valkoinen joukkue kolmanneksi Oulunsalon Pallon viedessä isoimman pokaalin. SJK:n molemmat joukkueet voittivat myös omat alkulohkonsa.

Sarjan taitavimmasta joukkueesta tuskin jäi kenellekään epäselvyyttä. SJK:n musta pyöritteli vastustajia toisen jälkeen näyttävästi ja nopeasti palloa liikuttaen. Valitettavasti kirkkain mitali jäi jälleen mustalta saavuttamatta harmillisen loppusarjatappion myötä. OsPa voitti ratkaisupelin mustan hallinnasta huolimatta 0-1. Hiukan pieni ja paikoitellen epätasainen kenttä ei suosinut pelaavampaa joukkuetta ja näin jäivät tarvittavat maalit tuossa pelissä tekemättä.

Mustan lohko-ottelut:

SJK musta - Sisu 3 - 0
SJK musta - FC Jazz 2 -0
SJK musta - Virkiä 4 - 1
SJK musta - MuurY 3 - 0

Mustan jatko-ottelut

SJK musta - SJK valkoinen 2 - 0
SJK musta - OsPa 0- 1

Jos musta joukkue oli sarjan taitavin joukkue, niin valkoiselle voisi varmaankin antaa kovimman taistelijan tittelin. Alkusarjan 2 ensimmäistä peliä tuottivat helpohkot voitot kauden hienoimmilla peliesityksillä. Näiden pelien jälkeen valkoinen kunnostautui kääntämään pelejä kunnon jännitysnäytelmien kautta mukaviin lopputuloksiin. Valkoinen käänsi nimittäin 3 sellaista peliä, joissa se oli tappiolla, tasapeliksi tai voitoksi. Ainoan tappionsa joukkue koki omaa mustaa joukkuetta vastaan, mutta tuossakin pelissä valkoinen pystyi hienoon puolustustaisteluun ja teräviin vastaiskuihin.

Valkoisen lohko-ottelut

SJK valkoinen - VäVi 5 -0
SJK valkoinen - ORPa 5 -1
SJK valkoinen - GBK 2 - 1
SJK - VPS 2 - 2

Valkoisen jatko-ottelut

SJK valkoinen - SJK musta 0 - 2
SJK valkoinen - OsPa 1 - 1


Takaisin uutisiin