Ilmoittautuminen MyClub Playmakers Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

C14 tulitti TU:n nurin


10.09.2017

SJK-juniorit - TU 6-2 (4-0)
09 min 1-0 Paavo Nyrhinen
14 min 2-0 Paavo Nyrhinen
17 min 3-0 Nico Rajala
29 min 4-0 Berat Akdogan
66 min 4-1 Atte Kangas
68 min 5-1 Paavo Nyrhinen
70 min 5-2 Mika Salonen
72 min 6-2 Juuso Kara

SJK-junioreiden C14 tulitti Toholammin Urheilijat komeasti nurin P14 Aluesarjan kamppailussa Linnanpuistossa. Kevätkierroksella sarjan piikkipaikalla ollut TU sai nyt kyytiä ja kotijoukkue makoisan revanssin hävittyään kahdesti aiemmin tällä kaudella juuri toholampilaisille.

Ottelun ratkaisu nähtiin nopeassa tahdissa ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueen pommitettua 20 minuutissa neljä maalia Paavo Nyrhisen aloitettua maalinteon ennen kuin pelikello oli ehtinyt 10. minuutin kohdalle. Nyrhinen maalasi toistamiseen 14. minuutilla ja 17. minuutilla Nico Rajala vei isännät 3-0 -johtoon.

Berat Akdoganin maali täydensi ensimmäisen puoliajan totaalisen nöyryytyksen ja ehosteli taukonumeropiksi 4-0.

Toisella puoliajalla vieraat kavensivat pariin kertaan Atte Kankaan ja Mika salosen maaleilla, mutta Nyrhinen täydensi oman hattutemppunsa ja lopulta Juuso Kara sinetöi päätösnumeroiksi 6-2.

Voittonsa ansiosta SJK-juniorit on sarjan kärkisijalla voitettuaan kahdeksasta ottelustaan kuusi. VPS-juniorit on kakkosena ja sillä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna, eli vaasalaisilla on teoriassa mahdollisuus ohittaa SJK-juniorit voittamalla kaksi peliään.

SJK-junioreilla on sarjassa vielä ottelut juuri VPS-junioreita ja Virkiää vastaan.


Takaisin uutisiin