Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

B tyrmäsi RoPS:n


29.06.2014
B tyrmäsi RoPS:n
SJK-j - RoPS 7-0 (1-0)

1-0 18 min Ossi Kivipuro rp.
2-0 59 min Ossi Kivipuro
3-0 61 min Tommi Luopajärvi
4-0 63 min Ossi Kivipuro
5-0 68 min Nicolas Kotamäki
6-0 74 min Patrik Rintala
7-0 76 min Leevi Lehtovuori


SJK-j B-juniorit pelasivat kevätkierroksen viimeisen ottelun sunnuntaina Prunttimäessä. Vastustajana oli RoPS Rovaniemeltä ja lopputulos erotuomarin loppuvihellyksen kajahtaessa kotijoukkueelle 7-0 (1-0).

Kotijoukkue määräsi alusta saakka ottelun suunnan ja pelin tahdin. Pallo kulki hyvällä temmolla ja syötöt löysivät omia pelaajia, välillä linjojen eteen, välillä taakse,
välillä poikittain ja välillä vähän nopeammin ylöspäin pelaten.

Vierasjoukkue RoPS oli vastaanottava osapuolena koko pelin ajan ja tilanteita RoPS:n maalille syntyi tasaisin väliajoin. Se yritti puolustaa matalalla linjalla ja keskittyi nopeisiin vastaiskuihin. Ensimmäisellä jaksolla se onnistuikin puolustustehtävissään ihan hyvin. Taukotulos 1-0 kotijoukkueelle.

Toinen puoliaika jatkui siitä, mihin eka päättyi. Kotijoukkue oli pallossa kiinni lähes koko ajan. Kun maalihanat aukesivat toisella jaksolla niin maaleja tulikin kaikkiaan kuusi kappaletta.

Hyvä esitys pallollisessa pelissä, puolustuspelin pitävyyttä ei tässä pelissä oikein paljon päästy mittaamaan. Näyttäisi siltä, että pallollinen pelaaminen on kehittynyt kevätkierroksen aikana oikeaan suuntaan.

Tätä kirjoitettaessa ei kaikkien pelien tulokset ole selvilä, mutta erittäin suurella todennäköisyydellä SJK-j sijoitus kevätkierroksella on kolmas (1.JJK, 2. OLS, 3. SJK-j) ja tämä tuo mukanaan yhden lähtöpisteen syyskierrokselle.

Nyt on pojilla pieni parin viikon tauko ja joukkueharjoitukset jatkuvat maanantaina 14.7.


Takaisin uutisiin