Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

B reissaa Tampereelle


19.05.2017

Hiukan nihkeästi P17-ikäluokan Ykkösen aloittanut SJK-juniorit matkustaa jo toista kertaa peräkkäin Pirkanmaalle. Viime viikonlopun matka Pirkkalaan päättyi täydelliseen katastrofiin joukkueen hukattua kahden maalin johtonsa ja häviten kamppailun PJK:lle 4-3. Nyt on vastassa Tampereen Pallo-Veikot, jolla on neljästä ottelusta kasassa viisi pistettä.

 

SJK-junioreilla on kolmesta pelistä kolme pinnaa KePS-voitolla ja se tarkoittaa sitä, että joukkue on luisunut putoamisviivan alapuolelle. Nyt siis voittoa ja pisteitä kaivataan todella kipeästi.

 

- Taas mennään Tampereelle. Halutaan kovasti tuoda pisteitä mukana Seinäjoelle tällä kertaa, aloittaa joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju lauantain matsin ruotimisen.

 

- Viime viikonlopun PJK peli on käsitelty joukkueen kanssa ja uskon, että oleme oppineet siitä. Ollaan katsottu peliämme ja tunnistettu sieltä niitä asioita, joita meidän tulee parantaa. Pelaaminen kummankin maalin edessä on oltava terävämpää ja selkeämpää, jatkaa "Jylppy".

 

- Positiivisesti katsotaan eteenpäin ja pyritään parantamaan peliämme. Peruspakettimme alkaa olemaan hyvällä mallilla. Skarppausta tarvitaan kuitenkin tietyissä asioissa, jotta kokonaisuus olisi vielä ehjempi, "Jylppy" jatkaa matsin pyörittelyä ennakkoon.

 

- TPV on aktiivinen porukka ja meidän pitää ehdottomasti päästä omalle tasolle, jotta onnistumme pelissä. Tätä lähdetään Tampereelle toteuttamaan, Hietaharju lopettaa.

 

Ottelu pelataan klo 16.00 Kaukajärvellä. Tervemeno kannustamaan.


Takaisin uutisiin