Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

B murjoi Kraftin


21.05.2015
B murjoi Kraftin
SJK-jun - Närpes Kraft 10-0 (6-0)
03 min 1-0 Emiul Pannula
06 min 2-0 Oskari Aunula
10 min 3-0 Aatu Kujanpää
15 min 4-0 Joonas Lepistö
34 min 5-0 Joonas Lepistö
39 min 6-0 Juuso Lindgren
48 min 7-0 Tuomas Ala-Ranta
53 min 8-0 Joonas Lepistö
65 min 9-0 Aatu Kujanpää
71 min 10-0 Joonas Lepistö

SJK-junioreiden B takoi peräti kymmenen maalia Närpes Kraftin verkkoon ikäluokan I divisioonan matsissa tehden vierasjoukkueesta sijaiskärsijän edellisen viikon kirvelevälle tappiolleen.

- Pojat tuli peliin todella hyvällä asenteella ja kaikista huomasi, että halu näyttää viime viikon tappiollisen matsin jälkeen oli kova, sanoi joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju pelin jälkeen.

Itse asiassa matsi oli käytännössä ohi jo ensimmäisen vartin jälkeen. Isännistä maalasivat tuossa ajassa Emil Pannula, Oskari Aunula, Aatu Kujanpää ja Joonas Lepistö.

- Peli otettiin haltuun heti alusta ja hienoja maaleja nähtiin useita. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla, kehui Hietaharju omiaan.

Kuusi pelaajaa pääsi maalin makuun. Ahnein oli neljä osumaa viimeistellyt Joonas Lepistö. Maalien lisäksi puolustuspelaaminen sai kiitosta.

- Hienoa oli myös se että oma pää pysyi puhtaana. Tästä on hyvä jatkaa ja otetaan itseluottamus mukaan seuraavaan peliin, joka on torstaina 28.5 Prunttimäessä. Tuolloin vastassa IFK Vasa, Hietaharju lisäsi.


Takaisin uutisiin