MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

B:llä kenraaliharjoitus


22.01.2016

Sunnuntain futisannoksesta SJK-perheessä vastaavat seuran B-juniorit, joilla on edessään kenraaliharjoitus ennen SM-karsintasarjaa. Vieraaksi Wallsportiin saapuu Jyväskylän Jalkapalloklubi, joka on jo pitkään tehnyt huikean laadukasta juniorityötä. Seuran junnupuolella vaikuttaa myös nykyiselle SJK-junioreiden valmennusportaalle tuttu kaveri, nimittäin SJK:n edustuksessa pelannut Matti Lähitie.

 

Isäntien vastuuvalmentaja, Jyri Hietaharju odottaa kamppailua innoissaan.

 

- Hienoa kohdata JJK. He olivat ainoa joukkue, jolle kärsimme viime vuoden syyskierroksella tappion. Nyt on kiva mitata heidän tasonsa ennen SM-karsintaa, hehkuttaa "Jylppy" sunnuntaina pelattavaa kamppailua.

 

- Tämä on ns. kenraaliharjoitus ennen B-SM karsintasarjaa ja keskitymmekin otteluun, kuin se olisi jo karsintamatsi. Lupaan, että joukkueemme tulee kentälle todella keskittyneenä, aggressiivisena ja ”kevyellä jalalla”, vakuuttaa luotsi, jolla on hommia jo lauantainakin nollakolmosten kanssa.

 

B-juniorit ovat pelanneet talven harjoituspeleissä aivan erinomaisesti. Ainoa tappio kirjattiin Vaasassa VPS-junioreiden kakkosjoukkueelle. Tuolloin kehissä olivat kuitenkin ne pojat, jotka eivät edellispäivänä saaneet erityisen paljon peliaikaa KPV:a vastaan kotiottelussa. Osa ei saanut minuutteja lainkaan, mutta joukkue esiintyi tuossakin pelissä varsin hyvin, joten numerot eivät kerro ehkä aivan täyttä totuutta.

 

- Pojat ovat sisäistäneet pelitapamme jo melko hyvin ja otteluissa on näkynyt paljon yhtenäistä tilanteiden ratkomista. Uskon, että tämä trendi jatkuu pelaamisessamme, luottavainen Hietaharju asettelee sanojaan.

 

Matsi alkaa klo 13.50 ja pojat toivovat sankkaa yleisömerta kannustamaan heitä!


Takaisin uutisiin