Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

B kärsi avaustappion


08.06.2014
B kärsi avaustappion
KPV - SJK 4-2 (0-1)
06 min 0-1 Tommi Luopajärvi
52 min 1-1 KPV
66 min 2-1 KPV
68 min 3-1 KPV
xx min 3-2 Ville Viita


B-juniorit kokivat kauden ensimmäisen tappionsa lauantaina Kokkolassa ikäluokkansa I divisioonan C-lohkon kamppailussa. KPV voitti 4-2 (0-1)

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Kun peliä oli pelattu kuusi minuuttia SJK sai sivupaparin ja Tommi Luopajärvi ”nousi aivan omiin korkeuksiinsa” ja puskien  avausmaalin ja numerot olivat 0-1.

Tästä kaksi minuuttia eteenpäin ja taas tapahtui, nyt SJK-j päässä. KPV laittoi pitkän ristipallon, johon SJK:n maalivahti, Jaakko Uusitalo, syöksyi vauhdilla ja liukui yli rankkurajan. Nopeasti reagoiden pallo käsistä irti ja KPV hyökkääjä reagoi nopeasti ja Jaakko vielä läpsäisee pallon pos kädellään. Erotuomari näkee tämän tapahtuneen rankkualueen ulkopuolella ja suora punainen maalivahdille!

Tuomio on täysin sääntöjen mukainen, jos pallo oli yli alueen rajojen siinä vaiheessa. Mutta oliko pallo yli rajan? Tuomarin mielestä kyllä ja Joonas Lepistö maalivahdiksi ja loppupeli 72 min vajaalla pelaten……

Vaikka vajaalla pelattiinkin niin SJK hallitsi ekaa jaksoa, löysi syöttövälejä ja pääsi tilanteisiin. Ihan hyvä ensimmäinen jakso.

Toinen jakso alkoi ja heti kävi selväksi, että KPV yrittää paineistaa SJK puolustuslinjaa.

Olisi tietenkin voitu laittaa bussiparkki omalle rankkurajalle ja toinen linja vähän ylemmäksi, mutta haluttiin kuitenkin, että yritetään pelata myös omaa peliä.

KPV iski kuitenkin nopeassa tahdissa kolme maalia ensimmäisen tultua 52 min peli 1-1, 66 min 2-1 ja 68 min 3-1.

Aika nopeasti tapahtui kun alkoi tapahtumaan. KPV:n pelaaja Lasse Känsälä pystyi omalla henkilökohtaisella taidollaan aiheuttamaan vaikeuksia ja teki ottelussa 2+1 tehot .

SJKkavensi vielä lukemiksi 3-2 Ville Viidan toimiessa maalarina. Tasoitusta haettiin voimakkaasti miesalivoimasta huolimatta, yksi läpiajo ja yksi epäselvä kaato rankkualueella jäivät saldoksi. Yritettiin pelata ja välillä onnistuttiin, välillä ei.

Vastahyökkäyksestä KPV teki 4-2 ja niihin numeroihin ottelu päättyikin.

Taistelu oli ohi tuon maalin myötä ja loppu oli enemmän tai vähemmän pelailua. Tällä kertaa KPV vei voiton.

Sarja jatkuu enei lauantaina kotiottelulla FC Kemiä vastaan.
Takaisin uutisiin