Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

B-junnut tyrmääviä


16.09.2017

Tervarit – SJK-juniorit 1-6 (0-2)
12 min 0-1 Oskar Pihlaja
18 min 0-2 Aatu Metsä-Ketelä (rp)
44 min 0-3 Oskar Pihlaja
48 min 0-4 Juho Korkeala
62 min 1-4 Leevi Pekkala (rp)
73 min 1-5 Aatu Metsä-Ketelä
75 min 1-6 Matti Vähäpesola

 

SJK-juniorit haki komean viiden maalin voiton P17 I divisioonan kamppailusta Oulusta. Kotijoukkue Tervarit sai tyrmäävää kyytiä hyvässä vauhdissa olleelta vierailijaltaan, joka varsinkin ensimmäisellä puoliajalla pelasi aivan mainiota jalkapalloa.

 

Toisella puoliajalla tahti kiihtyi, vaikkakin pelin taso ei ehkä numeroista huolimatta yltänytkään aivan ensimmäisen puoliajan tasolle.

SJK-junioreiden Oskar Pihlaja aloitti maalinteon 12. minuutilla viimeistellen jo kauden 20. maalinsa kun mukaan lasketaan SM-karsintasaja ja A-junioreiden SM-sarja. Toisella jaksolla päivänvalon näki vielä osuma no 21.

 

Toisen maalin viimeisteli pilkulta Aatu Metsä-Ketelä vain kuusi minuuttia ensimmäisen osuman jälkeen. Oskarin tavoin Aatukin onnistui vielä toistamiseen nostaen kauden maalisaldonsa 31 osumaan kun mukaan lasketaan miesten Vitonen ja B-junnujen I divisioona.

Juho Korkealan ja vaihdosta kehiin tulleen Matti Vähäpesolan maalit täydensivät maalikarkelot toisella puoliajalla.

 

Voitollaan SJK-juniorit kamppailee edelleen Lohko C:n voitosta, vaikka tilillä onkin yksi tappio. Sarjaa johtaa Rovaniemen Palloseura ilman tappioita. Sarjan kaksi parasta pääsee osallistumaan talvella pelattavaan SM-karsintasarjaan.

 

Päävalmentaja Jyri Hietaharju ei pahemmin peitellyt tyytyväisyyttään joukkueensa onnistumisten jälkeen.

 

-          Ensimmäinen puoliaika oli meiltä oikein hyvää peliä. Toisella peli hiukan lässähti kun menimme neljän maalin johtoon. Syyskierros on ollut meiltä ihan hyvä ja nyt palattiin omalle tasolle VPS-tappion jälkeen, iloitsi Hietaharju.

-          Vitosen kausi on nyt paketissa ja kolmena seuraavana viikonloppuna vielä pelataan, eli rytmi on nyt oikein mukava, lisäsi Hietaharju.


Takaisin uutisiin