Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

B-junnut jatkavat vieraissa


26.02.2016

SJK-j B-juniorit kohtaavat vieraskentällä FC Lahden yhdistelmäjoukkueen lauantaina. Kampailu SM-karsintasarjan pisteistä käydään Mukkula hallissa 15.30 alkaen.

 

Taistelu pääsystä SM-sarjaan jatkuu lohkossa kovana. Lahti on kerännyt pelaamistaan neljästä ottelusta kuusi pistettä ja hengittääkin taulukossa SJK-junnujen niskaan, joilla pisteitä on yksi enemmän. Viime kierroksella SJK-j kärsi sarjassa ensimmäisen tappionsa Pietarsaaressa, kun taas Lahti onnistui voittamaan Jyväskylässä JJK:n maalein 1-3. 

 

Viime ottelun tappio on käsitelty SJK-j leirissä. Joukkueella on allaan erinomainen treeniviikko ja se matkaa Lahteen lauantai aamuna. Bussiin on varattu tilaa myös pisteille kotiin tuomisiksi.

 

"Lähdemme ennen kaikkea pelaamaan hyvää ottelua ja sitä kautta haluttu tulos tulee ikään kuin sivutuotteena. Viime ottelusta otamme jälleen hyvät asiat mukaamme ja pyrimme saamaan kokonaisuuden näin ehjemmäksi. Pojat ovat treenanneet viikolla hyvin ja joukkue näyttää freesiltä. Joukkue tuntuu olevan valmiina otteluun." Kommentoi valmentaja Hietaharju.


Takaisin uutisiin