Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

B-junnuille maaliton tasapeli


29.05.2014
B-junnuille maaliton tasapeli
SJK - JJK/2 0-0 (0-0)

Helatorstai-iltana sateisella ja tuulisella, mutta muutoin hyväkuntoisella Prunttimäen kentällä, pelattiin B-junnujuen kesän ensimmäinen luonnonnurmiottelu
JJK/2:ta vastaan. Peli päättyi maalittomaan tasapeliin 0-0.

SJK piti kyllä palloa itsellään, mutta erittäin tiiviisti koko joukkueella puolustanut vierailija teki iltapuhteen kotijoukkueelle todella vaikeaksi. Pelaaminen linjojen väleihihin tai linjan taakse oli hankalaa, koska JJK/2 piti linjojen välit tiviinä.

Viimeisellä kolmanneksella ei oikein löydetty oikeita ratkaisuja, ei keskeltä eikä laidoistakaan. Eivät liioin keskityksetkään olleet riittävän laadukkaita.

-Muutaman kerran päästiin pelaamaan pelaaja nokikkain vastustajan maalivahtia vastaan, mutta tällä kertaa viimeistely ei onnistunut, harmitteli valmennustriosta Kari Kiviluoma poikien otteita.

Kotijoukkueella oli ottelussa melkoinen määrä erikoistilanteita, vapareita ja kulmia. Niistä olisi pitänyt onnistua, mutta näin ei tällä kertaa käynyt. Ratkaisun paikkoja pariin-kolmeen maaliin siis oli, mutta ottelun loistavasti tuominneen erotuomari Juha Kallionpään loppuvihellyksen ilmoille kajahtaessa lukemat oli pyöreät 0-0

Pelin jälkeen JJK/2 joukkueenjohtajan sanoin: ”Saimme sen mitä tulimme täältä hakemaan!”

Ja sen mitä hakivat ja tekivät, sen vierasjoukkue teki todella hyvin.

Viiden pelatun kierroksen jälkeen B-junnujen saldona on 4 voittoa ja 1 tasapeli ja yhteensä neljä pelattua nollapeliä!

Sarja jatkuu ensi viikolla kahdella vierasottelulla tiistaina Jyväskylässä ja lauantaina Kokkolassa.


Takaisin uutisiin