Ilmoittautumislomake MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

B jäi JJK-jyrän alle


18.08.2013
B jäi JJK-jyrän alle
JJK – SJK-j. 8-0 (4-0)
07 min 1-0 Jesse Kopakkala
21 min 2-0 Olli Piili
32 min 3-0 Jesse Kopakkala
34 min 4-0 Tuomas Koppelomäki
43 min 5-0 Jesse Kopakkala
62 min 6-0 Olli Piili
72 min 7-0 Tuomas Koppelomäki
74 min 8-0 Olli Piili

Seinäjoen Jalkapallokerhon B-juniorit jäivät sunnuntai-iltapäivällä täydellisesti Jyväskylän Jalkapalloklubin jyräämäksi Säynätsalon tekonurmella pelatussa 1. divisioonan C-lohkon ottelussa. Vastuuvalmentaja Esa Haanpää lähettikin ottelun jälkeen nimimerkin suojassa nettikirjoittelua harjoittaville sellaisia terveisiä, ettei tätä ottelua saada nyt sitten selitettyä tappiosta voitoksi. ”Olimme kerta kaikkiaan niin huonoja alusta loppuun asti”, hän tiivisti tapahtuneesta olennaisen.

Kotijoukkueen maaleista vastasivat kovin tutut pelimiehet. Kovia pelaajia jokainen, mutta aivan tällaiseen maali-iloitteluun ei heille sentään aiemmin ole portteja availtu.

”Vastustajalle täytyy antaa täysi kunnia. He ottivat meiltä tilan ja ajan pois. Olimme jyrän alla alusta asti ja 2-0 maali taittoi jo niskat. Saimme itse aikaiseksi yhden laukauksen koko ottelun aikana! Pelaaminen oli näennäistä. Tuntui, että pojille riitti peliajan saaminen. Kentällä ei kyllä kukaan pelaajista antanut kaikkeaan. No, ainoana nostin poikien edessä esille Tuomas Rintamäen, joka pelasi eilen A-junioreiden SM-sarjaottelussa ja halusi itse tulla tänäänkin mukaan. Hänen asennettaan olisin kaivannut näkeväni muidenkin otteista”, valmentaja ”Eski” Haanpää purki tuntojaan kotimatkalta tavoitettuna.

Valmentaja kertoi poikien olleen jo perjantain viimeistelyharjoituksissa jostain syytä aivan lampaita ja sama meininki jatkui sunnuntaina. Sekään ei ”Eskin” mukaan käy selitykseksi, että joukkueella tuli valmistautumisessa kiire. Alkulämmöt ja muut valmistelut piti tehdä hätäisesti, kun matka-aikataulu hivenen petti.

”Kyllä kentällä oli miehet vastaan pojat. Sanoin pojille ottelun jälkeen, että jos näin pelaamme jatkossa, pisteitä ei tule. Toivottavasti tämä oli pohjakosketus ja suunta on vain ylös. Tänään teimme paljon henkilökohtaisia virheitä. Pojat eivät uskaltaneet tai jaksaneet lähteä vastustajan kovaan pelitempoon mukaan. Vaihdoistakaan ei ollut apua. Toivon, että tämä herätti joukkueen. Tällä rungolla tämä sarja on hoidettava ja peliaika on ansaittava kovalla työnteolla harjoituksissa”, ”Eski” vielä jatkoi analyysiään kauden surkeimmasta ottelusta.

Joukkue tarvitsee nyt kaikkien taustavoimiensa, myös kotoa löytyvien, tukea ja kannustusta. Päätä ei ole syytä laittaa puskaan piiloon, vaan tällainen herätys ja polvilleen lyönti on käännettävä voitoksi. Jalkapalloilijan elämä on työhevosen elämää ja siitä pojat saavat nauttia jo maanantai-illan harjoituksissa. Hiki virtaamaan ja voitto seuraavasta ottelusta! Kaikki joukkueen puolta pitävät myötäeläjät ovat tervetulleita kannustamaan poikia Prunttimäkeen ensi sunnuntaina 25.8 klo 18, kun vieraaksi saapuu Oulun Luistinseura.

SJK-j: Jaakko Uusitalo, Tuomas Rintamäki (67. Konsta Rintala), Iiro Kiviluoma (61. Patrik Pihamaa), Ville Viita, Nicolas Kotamäki, Valtteri Leppänen, Niko Hietaharju, Martti Uusitalo (41. Teemu Kukila), Tommi Luopajärvi (22. Matti Lähde), Matias Kangas (57. Topias Syrjälä), Aatu Kujanpää (41. Jussi Jaskari).
Takaisin uutisiin