Ilmoittautuminen MyClub Turnaukset Linkit Yhteistyössä SJK-EDUSTUS

Arkisto

BSM reissaa Ouluun


28.06.2016

Jyri Hietaharjun luotsaamat SJK-junioreiden BSM-junnut palaavat juhannuksenvieton jälkeen tosi toimiin reissatessaan keskiviikkoaamuna Ouluun sarjassa neljäntenä olevan Oulun Luistinseuran vieraaksi.

 

Sarjassa kolmantena oleva SJK-juniorit kärsi edellisessä ottelussaan harmillisen kotitappion sarjan ykkössijalle kavunneelle HJK:lle numeroin 1-0. Kaksikon väliin mahtuu Käpylän Pallo ja siinähän se sarjan kärkikvartetti sitten onkin.

 

- Me matkustamme aamulla Ouluun tavoitteena hakea revanssi karsintatappiosta heitä vastaan, tiivistää Hietaharju ensimmäiset ajatuksensa keskiviikon ottelusta.

 

OLS tosiaankin voitti Wallsport Areenassa pelatun SM-karsintasarjan ottelun 1-0 näyttäen kykynsä pelata todella erinomaista jalkapalloa. 

 

- OLS on tasainen laadukas joukkue, joka toimii yhtenäisesti. Tarvitsemme ehjän suorituksen, jotta onnistumme tuomisia mukanamme kotiin tuomaan. Tähän kuitenkin luonnollisesti pyritään, jatkaa "Jylppy".

 

Vähän annetaan toki tasoitustakin kotijoukkue OLS:lle, sillä vaikka joukkue terveenä matkaan lähteekin, yksi on joukosta poissa.

 

- Juhannus huilattiin ja nyt on alkuviikko treenattu. Ryhmä on terveenä ja ainoastaan maajoukkueen mukana oleva Emil Pannula on varmuudella pois rivistä huomenna, vahvistaa "Jylppy" tilanteen joukkueen osalta.

 

Ottelu pelataan Heinäpään hienolla nurmialueella jo klo 16.00. Jos nyt siellä päin joku sattuu olemaan, niin ei muuta kuin nuorisoa kannustamaan.


Takaisin uutisiin